Pienoismallit.net

Stug40 1:6

Tykki ja taistelutila

Seuraavaksi vuorossa oli tykin mallaaminen. Tarkoitus on tehdä siihen radiolla toimiva nosto- ja laskumekanismi mutta ei mitään muuta toimintaa. Ei siis ammuta mitään eikä tule punaista lediä putken suuhun. Joten ei päästä hirvimettälle.
Tykin putki syntyi lasikuituisesta onkivavasta. Valitettavasti kuitenkin siinä oli aluksi liian pieni kartio, joten kartiokkuutta piti kasvattaa epoksista ja mikropalloista sotketulla tökötillä. Tuo kitti on muuten erinomaista näihin hommiin, helppo tehdä sen vahvuinen kitti kuin kulloinkin tarvitaan, ja sitä on erittäin helppo työstää hiomalla kuivuttuaan.
Suujarrun sain hankituksi ystävältäni Tim Bowmanilta, joka tekee aivan upeaa Panzer IV:sta: www.sixtharmygroup.com/portal/viewtopic.php?t=21145 Suujarru on ohjelmoitu Solidworksilla ja tulostettu 3D printterillä.
Taistelutilan levyt syntyivät normaalilla tavalla 2,5 mm vanerista. Niihin on liimattu M2 kokoiset senkkiruuvit mallaamaan suomisturmeissa käytettyjä kannen kiinnitysruuveja.
Nuo panssarilevyjen reunat irvistää joissain kohdissa aika pahastikin. Tämä on tarkoituksellista, koska niihin on aikomus lisätä aikanaan hitsaussaumat.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!