Pienoismallit.net

Stug40 1:6

Elektroniikkaa

Akkuna Sturmissa ajattelin käyttää oheisissa kuvissa näkyvää 12 V 12 Ah lyijyhyytelöakkua. Painaahan tuo aika paljon, mutta vastaavan kapasiteetin omaavat Lipot olisivat maksaneet mansikoita.
Vastaanottimena on Multiplexin 7-kanavainen Micro IPD. Kanavista tosin on käytössä vaan 4 kpl.
Nopeudensäätimenä on jostain crawlerautosta ryöstetty Mamba Max joka ohjaa molempia ajomoottoreita samanaikaisesti. Ohjauksen ajattelin toteuttaa oikean sturmin mukaisesti niin, että kääntymistä varten aina jompaa kumpaa telaketjua jarrutetaan. Tämä on mallissa toteutettu Conradin 2-kanavaisella ohjausyksiköllä ( www.conrad-international.com…ponents.htm?websale7=conrad-int&ci=SHOP_AREA_19789_1207093 ), joka ohjaa kahta relettä, jotka kytkevät jomman kumman ajomoottorin irti nopeudensäätimestä. Jos tämä ei toimi, täytyy molemmille moottoreille asentaa oma nopeudensäädin.

Äänimoduli on Benedinin TBS5 ( www.benedini.de/Home_E/Products_E/products_e.html ) siihen on pakattu Parolassa aidon sturmin äänet. Päätevahvistimena on myös Benedinin 2x40 W vahvistin joka syöttää kahta kovaäänistä.

Kommentit

Upealta näyttää! Tämän tahdon todella nähdä valmiina!
Kiitos kiitos, toivottavasti joskus valmistuu. Seuraavaksi haasteena maalaus, joka on aina ollut mulle kompastuskivi. Monta mallia on tullut pilattua epäonnistuneella maalauksella.
On jo aika lähellä että ei vaikka maalauttais tuota jollain… Mutta jos maalaus menee reisille niin suostun tulemaan yhä hakemaan tuon pois nurkistasi pyörimästä =D Voin siinä läheisellä aakkos baarissa vaikka kahvitkin vielä tarjota =D
On tuo pyörinyt mielessä, josko maalauttais jossain. Löytyiskös palstalta halukkaita?

Pidetään mielessä tuo sun kahvitarjous, saiskos pullaa myös?
No pulla on jo vähän tiukalla, mutta jos tosiaan ja ehdottomasti ja välttämättä haluat niin kyllä mä voin voisilmä pullan laittaa kahvin kanssa(korvapuusti alkaa olemaan jo turhan hinnakas =D )
Ok, sovitaan puolikas voisilmäpulla ja pien kahvi. Ilmottelen sitten kun maalit on menny päin h****ttiä.