Pienoismallit.net

One of Jeb's Boys

1st North Carolina Cavalry 1862

Master Boxin 1/35 mainio Jenkki ratsumies sai uudet vaatteet ja siirtyi vastustajan puolelle.:) Tai no ei ihan niinkään, sarjan figuuri kun sopii ennemmin Yhdysvaltain sisällis-sodan jälkeisiin intiaanisotiin ja vaatii hiukan muutoksia satulaan ja itse ratsumieheen, että siitä kyseisen aikakauden jenkin edes saa tehtyä. Itse vaihdoin pään resiiniseen Wolfin tekeleeseen jolle parran(duro) ja sikarintumpin(valurankaa) tein lisäyksenä. Takin kaulus ja karabiinin olkavyön alaosa ovat lead foilista. Olkavyön lukkosysteemi on kuparilangasta kuten myös sille vastakappale itse karabiiniin. Sarjan oma osa kun ei tahtonut istua pistoolikotelon kanssa paikalleen ja sit sain sen onnellisesti vielä poikkikin, päätin et tehdään uus ja sellainen et ase oikeasti roikkuu myös siinä eikä ole vain liimattu kiinni. Hanskojen kaulukset on tehty Macig sculptista. Hevosen toisen takakavion asentoa hiukan muutin ja tein siihen kengän muovilevystä. Myös häntäjouhet on tehty uusiksi koska en ollut sarjan osaan oikein tyytyväinen ja halusin saada eloa myös sitä myötä itse hevoseen. Suitset on maskiteippiä ja kenttäpullon hihna lead foilia. Satulaa jouduin hieman muokkaamaan durolla, että se kävisi sisällis-sotaan paremmin. Maalattu öljyväreillä ja akryyleillä sekaisin mut ei niitä sekoittaen.:) Huomasin itse kuvista pari juttua joita pitää fiksata ennen Hämeenlinnaa. Viimeiseksi lisäsin kuvan jossa figu on noin niinku 1:1 koossa.

Kommentit

Hienosti onnistunut modifikaatio. Jäi päähän soimaan Cashin Rebel Johnny Yuma :)
Hieno etelävaltion ratsumies,tämä villin lännen aihe on hieno näissä figuureissa.
Tää on poijjaat tairetta!
samaa mieltä tapion kanssa, tuo maassa näkyvä ase vois olla kokonainen, ja liipasinkaari vois olla erinvärinen,,, muuten perfekt
Hieno vaihteeksi mukavan erilainen aihevalinta. ukkeli on hieno ja heppa myös, maasto on sopivan kuiva ja aromainen. Hevoseen olisi voinut hieman vaaleita sävyjä laitella samoin harjaan ja häntäjouhiin, ukkelin käsi näyttää olkapään kohdalta hieman viimeistelemättömältä. Muuten Komea työ:)
Mukava potretti. Hyvä että olet jättänyt etualalle selvästi tilaa korostamaan itse mallia. Parannuksena ehkä hevosessa voisi ola lisää sävyeroja ja tummuusaste-eroja. Nyt heppa on hieman yksitotinen ja pintojen ero ei oikein tule esiin: jouhet, karvoitus, silmät, nahkaremmit jne. Eli kauempaa nähtynä eläin on vain tumma möykky. Lisäksi maalaisin nuo turf-ruohosirotteet, vaikka ruoho kirkasta olisikin sävyltään. Jotenkin sirotteiden valmiit sävyt ovat epäaitoja…makuasioita toki.