Pienoismallit.net

Corolla levin TE27

Rally Majolca trial

Pitkän ja kuuman kesän jälkeen olen taas herätellyt tätäkin harrastusta, en silti täysin kesälläkään pystynyt ilman mallailua olemaan. Ajattelin esitellä mallin jonka olen aloittanut jo jokin aika sitten ja kuvia täälläkin siitä oli, Fujimin "ralli" ohjaamo vei kuitenkin mielenkiinnon joksikin aikaa, mutta pikku hiljaa olen tuota ohjaamoa parsinut kasaan ja nyt alku kesästä vihdoin jaksoin sen viimeistellä kuntoon.

Malli on ulkoisesti ja alustaltaan oikeastaan suoraan laatikon sisällöstä rakennettu pois lukien lisävalot. Ohjaamo onkin sitten toinen tarina, sinne on oikeastaan muutettu kaikki paitsi keskikonsoli osittain ja kojelauta joka sekin on saanut joitain lisäilyjä.

Kuvista toivottavasti näkee mitä olen mallin kanssa tehnyt. Rakentelu eteni suurempia mokia vältellen ainoastaan korin katon jouduin maalaamaan tuplasti jonkin moan takia jota en edes muista enää.

Kommentit

Aika siistiä jälkeä! Kyllä nämä vanhat ralliautot ovat ainoa asia, joilla näistä "japsikikkareista" saa hienoja! Mun mielestä kuitenkin tämä Corollan malli on ihan kivan näköinen, oliko sarja minkälaatuinen? Onko Moottoria…?

Rakennusjälki näyttää todella siistiltä, maalipinta on hyvä, tasainen ja kiiltävä. Siirtokuvatkin sopivat hyvin korin muotoihin. Sisusta näyttää myös erittäin hyvälle, nuo turvavyöt ovat mielestäni todella onnistuneet, itsekin juuri sain Alpineen vyöt laitettua… Alusta näyttää hyvälle, varmaan helppo pitää puhtaana, kun on valkoinen… Kiva katsella noita projektikuvia, joissa sisusta levällään, kyllä siinä o työtä ollut ja reilusti tämän mallin kanssa!

Hieno malli kaikenkaikkiaan, 3,5 tähteä tuli niin, että rapsahti, mun mielestä hyvin vakuuttava malli. Nyt testaan mielenkiinnosta, mitä tapahtuu kun painaa tuosta alta "Näytä mallista antamani arvio (3,5) kommenttini yhteydessä"- nappulaa, eli älkää vetäkö hernettä nenään, jos menee jotenkin pieleen!
EDIT: Jaa tuollainen tähtijuttu siitä tuli…
Stealth-- 16.10.2010 19:12 Vastaa lainauksella
Ihan hienoa jälkeä, peilit ja levitys kaaret saisivat omasta mielestä olla mustat mutta menevät nuinkin :)
T.L. 16.10.2010 19:14 Vastaa lainauksella
^Samaa "tähtijuttua" kokeilen… :)
paavo p. 17.10.2010 19:12 Vastaa lainauksella
Hieno vanhemman polven ralliautomallihan se on. Aika karu sisustahan näissä aikalaisissa on, mutta sehän ei ole mallarin vika :-).