Pienoismallit.net

Junkers Ju-87

Malli on alunperin Hasegawan tuotantoa, joskin Revellin julkaisemasta paketista rakennettu. Siirtokuvat ovat Revellin sarjasta. Käärmeen väristä on ollut epätietoisutta, mutta käytin sarjan puna-valkoisen decalin sellaisenaan. Tietääkseni käärme oli molemmilla puolilla runkoa, mutta sarja antoi vain yhden siirtokuvan (!).

Keskustelua ja ja kuvia käärme-stukista:
www.network54.com/Forum/149674/thread/1248117646/Snakey+Stukas

Kommentit

Kosander 13.10.2010 16:57 Vastaa lainauksella
Erittäin laadukkaan näköinen kokonaisuus. Pidän etenkin maalauksesta ja kärmes istuu paikallaan nätisti. Käärmeen väreistä, ja myös siitä onko se molemmilla puolilla vai ei, on käyty monenlaista keskustelua ja muistaakseni näitä käärmeitä oli eri muodoissa useammassakin koneessa. Liekö tämä nyt sitten Hubert Pölzin yksilö?

Pyörien muotosuojusten alapuolella sauma vähän näkyy, mutta muun virheettömyyden rinnalla se lienee melko triviaali seikka.
Omasta mielestäni täytellinen malli. Kakarana naapurin poijaalla oli Revellin iso 1/32 stuka ja siinä nämä tunnukset. Taisin siis antaa vähän nostalgia-pisteitä ;-)
Komea malli, ilmeisesti ruiskumaalaus.Pakokaasuvanat hienot, jotenkin kaipaisi niiden kaveriksi, kävely jälkiä siipiin,eli pienen pieniä tsippejä,mutta menee näinkin.Silmä lepää.
Eipä tästä mallista löydy mitään mihin voisi enemmänkin kiinnittää huomiota. Komea malli, hienoa rakennus- ja maalausjälkeä. Kyllä tämä ansaitsee nämä pisteet.
Taidokkaasti rakennettu sotakone, maalaus ja siirtokuva työskentely erinomaista jälkeä. Hillitty vanhennus näyttää kyllä hyvältä, miten sait nuin siististi nuo panelirajat näkyviin? Kenties pienimuotoinen alusta täydentäisi kokonaisuutta.
Erittäin siisti kokonaisuus. Ei mitään moitittavaa. Itse olen sen luokan mallareita, että koneissa pitää olla käytön jälkiä, mutta ei se pisteitä laske. Hieno!
Taidokkaasti rakennettu kone. Pakokaasujäljet vallan oivalliset ja hienosti on kyllä tuo python tilsiintynyt koneen kylkeen.
Tuossa mallissa silmä lepää. Tosi siististi rakennettu/maalattu malli.
Ari Kahrola 14.10.2010 12:21 Vastaa lainauksella
Nätti Stuka. Ei olisi ensimmäien kerta, kun Revell tinkii dekaaleissa. Mulla on 1/48 B-24D "Flak Alley", missä pin-up tulee vain nokan vasemmalle puolelle, mutta valokuvat kertovat vastaavan kuvan löytyvän myös oikealta puolelta…
Ei juuri lisättävää aikaisempiin kommentteihin. Oikein siistiä jälkeä. Hienosti onnistunut tuo kevyt vanhennus. Uuden näköinen mutta silti elävä pinta.
En ole Stukiin perehtynyt, mutta eikö maston ja peräsimen välille kuuluisi vielä antennilanka?
Todella kaunista jälkeä. Vielä kun itse sais edes kaukaisesti moista jälkeä muistuttavaa aikaiseksi, mutta eiköhän se sitten 10vuoden päästä olis jo mahdollista :)
Tuosta Eetun mainitsemasta antennlilangasta; itselläni on käsitys, että tuo vaihteli hieman alueittain ja versioittain? Että ihan jokaisessa Stukassa ei siis olisi ollut - sijoituspaikasta riippuen. Mitään varmuutta en sano, enkä ole asiaa pätkääkään tutkinut - tämä perustuu puhtaasti kuulopuheeseen vuosien takaa.