Pienoismallit.net

Messerschmitt bf 110

Palkkiristikokeilu

Airfixin tuoretta mallituotantoa edustava Me-110 taisi olla markkinoilla kovastikin odotettu sarja.
Hankin tämän heräte-ostosena ajatuksena kokeilla saksalaiskoneen rakentamista. Olen hivenen vieroksunut noita saksalaisten mutkikkaalta näyttäviä suojakaavioita.
Mukava ja helpporakenteinen sarja, hyvällä osien sopivuudella. Nyky Airfixin mukaisesti paneeliurat hivenen syvät. Siirtokuva-arkki(mattapintainen) yllätyksekseni sisälsi melkoisen läjän pikkutekstejä.
Talvicamo sudittu karkeasti töpötellen pensselillä. Jäi vain liian ohueksi tuo litkutusta edeltävä kirkaslakka. Seurauksella että huokoinen mattavalkoinen hörppäsi litkua sisäänsä urakalla. Tiedän varoa seuraavalla kerralla.
Lasiosien maskaus myöskin kompasteli jälleen, seuraavaan kohteeseen hankin maskit.

Itärintaman koneet kyllä mielyttävät kovastikin rakentelukohteina mutta koetetaan seuraavaksi välimerta.

Kommentit

Pienen mittakaavan koneeksi aika maukas.Ainoa mitä kaipaisin,(makuasia); Vanhennuksia myös siipien yläpinnoille.Alakuva on aivan loistavaa jälkeä,kyllä tuo Airfixkin näyttää toimivan taitavan rakentelijan käsissä.
Aivan loistava malli. Talviväri pitääkin olla tuollainen. Ohut, niinkuin pensselillä sudittu ja poispyyhittävissä.
Miksi sitä ei ole myös siivissä? En ole niin tarkkaan tutkinut ko. koneen maalauksia, mutta jos talviväriä laitetaan, niin eikös se tehdä suojaksi myös kentällä oleville koneille? eli sii joka paikkaan.

Malli on rakennettu hyvin ja alapuolellakin näkyy lentojen jälkeistä "säistystä". Paneeliurat myös korostettu hyvin, jopa liikaakin?.
Tykkään ja tässä pojot:
Hienosti toteutettu rskas mersumalli! Onhan tossa yläpuolellakin suritettujen lentojen jälkiä maltillisesti toteutettuna. Ötökkäkin keulassa on hienosti painunut pintaan kiinni. Aivan mahtava, liuvenä varmaan vielä hienompi.