Pienoismallit.net

Simo

ruumishuoneelta päivää!

Kommentit

Tuo niljakas veri-kudosmössö on aivan loistava- Lisäksi hemmon bimbomainen- ups I did it again- ilme on mitä mainioin. Ainoa "mussunmussun" tulee siitä, että hanskojen yläpinta samoin kuin pyörösahan yläosa ovat samaa sävymaailmaa, eikä huippuvaloja tai varjoja ole kuin nimeksi, verrattuna esim. pää- ja hartianseutuun.
Kaksi päätä vain 99 :-) Mukavan vinksahtanut tunnelma tässä figussa… En yleensä tykkää verellä läträtyista malleista, mutta tässä se kuuluuu asiaan ja toimii. Veri on tarpeeksi tummaa ja erilaisia kiiltoasteita löytyy. Sirkkelin keltainen väri piristää värimaailmaa.
Tunnelmaltaan loistava ja sen pienen figumaalauksen teknisten hienouksien valossa mitä tiedän niin erittäin hieno siltäkin kannalta. Tai kuten avopuolisoni asian ilmaisi "onpa ihana"…
No on sievä lihanleikkaaja. Maino maalaus, suolisoosi on tosi hyvin toteutettu. Häiriintynyt "Guts ´n´ eyeballs" tunnelma.
EDIT: Unohdin mainita, mallin nimi aiheutti hekottelua. :D
:) Törkeän hauska! Tässä ehkä alkaa olemaan värin sisällä niitä sävyeroja jo enemmän, mistä oli reissussa puhe?
Loistavasti maalattu.
Uskomattoman hieno gore-efekti!
Nyt on todella hauskan ja samalla ilkeän näköinen malli. Todella siistiä rakentelua. On tämä malli kyllä pisteensä ansainnut. :)
Kauhee ja hieno samalla kertaa. Suomen Dexter. Tykkään!
olpi 4.10.2010 13:06 Vastaa lainauksella
Erinomainen. Ehkä kuitenkin hieman liian pastelli…
Täydet pisteet. Sanattomaksi veti.

Veri ja suolenpätkät on uskomattoman hyvin toteutettua, ja kasvojen vekkuli ilme ei paljon kysyttävää jätä.
Erittäin urbaanin näköinen,tuskin asuu maaseudulla ;-).Muistuttaa mennävuosien hammaslääkäriä,juuri viisaudenhampaat leikanneena, hieno.