Pienoismallit.net

Punahilkka

Punahilkka on Tale Of War ja susi Andrea Miniatures tuotantoa.

Maasto balsaa, Finnfoamia ja Magic Sculptia, sekä sekalaisia siroitteita ja etsikasvillisuutta…

Hain tähän työhön ei niin realistista "satumetsä" fiilistä…

Kommentit

Tämä Punahilkka ei taida pahemmin udella sudelta kidan tahi hampaiden kokoa, vaan tirvaisee leegot samantien huitsinhelvettiin. :D Mitäpä tästä muuta kuin kehua retostamaan aivan järjettömän hienoa viimeistelyä. Tuo susi näyttää ehkä aavistuksen kivimäiseltä tai jotain.. mutta kokonaisuudessaan mestarillista jälkeä. Pitkä on meikäläisellä matka tällaisiin figuureihin.. :)
Tälläiset työt innostavat yrittämään vielä kovemmin omien figujen kanssa. Inspiroivaa jälkeä.
Upeaa, Petri!

Viittauksestasi satumetsätunnelmaan vedän väistämättömän johtopäätöksen, että mulle on aikanaan luettu eri satuja ;-)

Mitäs tuossa tyttelin jalkojen juuressa on? Laukku/vast? Lähis tai yläkuva auttaisi hahmottamaan.

Toisaalta työsi ovat hieman masentavia: tällaista jälkeä 54 mm skaalassa ja juuri kun pitäisi ryhtyä maalaamaan ajajafigua 1/35:een…ÄH!
On hieno, on. Itse olen kuolannut saman puniksen perään (en perää). Susi on heikoin lenkki tässä vinjetissä (mutta siltikin paras susi mitä tällä palstalla näkynyt). Punahilkka ja maasto on aivan loistavat. Kasveja voisi luulla aidoiksi.
Minä taas pidän tuosta sudesta. Punahilkasta tulee mieleen telaketjufeministi joka vain odottaa tekosyytä ampua tuo viaton susihukkanen.
No mutta hieno vinjetti ja kasvillisuuden teko on maksanut vaivan. Omaan makuuni liikaa varjostuksia figuurissa, mutta tiedän olevani mielipiteeni kanssa vähemmistössä.

Korjattu typerin typo, jätetty luultavasti muutama muu.
Eikai täs oikeen muuta voi sanoa kuin täyden kympin malli. Mahtavat yksityiskohdat ja en ymmärrä miten kasvoista voi saada noin aidon näköiset tämän kokoisessa mallissa.
Jukka Purhonen kirjoitti:
Mitäs tuossa tyttelin jalkojen juuressa on? Laukku/vast? Lähis tai yläkuva auttaisi hahmottamaan.
Vieressä on metallikehyksinen puukori josta kalliolle on valahtanut pari kranaattia :-) (lisäsin lähikuvan)

Kiitos kaikillle kommentoijille…
Tapio Huhtelin kirjoitti:
On hieno, on. Itse olen kuolannut saman puniksen perään (en perää). Susi on heikoin lenkki tässä vinjetissä (mutta siltikin paras susi mitä tällä palstalla näkynyt). Punahilkka ja maasto on aivan loistavat. Kasveja voisi luulla aidoiksi.
Moi Tapsa. Joo en itsekään ole tohon Susi Hukkaseen ihan 100% tyytyväinen. Tale of Warin figuuri on suositeltava ja edullinen, mutta aseiden piiput vaativat esim. rokotusneulalla korvaamisen. Itse käytin Revellin muoviliiman annosteluputkea…
Vimpan päälle vinjetti! Hienot värit ja upeat valot ja varjot, upeaa Petri! Susihukka taitaa tietää mitä kohta on tarjolla, ellei ole saanut jo esimakuakin siitä?
Jotenkin näyttää että susi näki muijan naaman ja tuli toisiin aatoksiin. Ainoa mikä meinaan meikikselle tökkii on herttaisen(?) Punahilkan äijämäinen naamataulu varsinkin oletuskuvassa. Kävin pikaisesti tsekkaamassa Tale of Warin sivut ja näytti että kaikki niiden tyttölasta esittävät figut oli varustettu ukkelin naamalla?? Ruoto on kyllä osattu skulptata, mutta jotenkin tulee mieleen että pääksi on tällätty joku hornetin irtopää…No, tän kokoluokan figuissa kokonaisuus on tärkein ja siinä olet onnistunut lähes täydellisesti!

Hyvä, hyvä!

Jari
No johan taas tempaisit todella makean näköinen tyttönen, ja kyllä susikin siinä mennä luimistelee. Minkähänlainen tuo Punahilkka satu mahtaa olla. On ehkä hiukan tuollainen päivitetty versio kyseessä. Mutta on todella näyttän näköinen kokonaisuus.
tällanen ku tulis mettäsä vastaan ni säikähtäs isompiki mies!
Kelpaa tällä Euroon lähteä! Maalaus on ensiluokkaista ja susikin luimistelee kivasti tyttöenergian edessä. Muutama oma huomio/parannusehdotus, jotka tietenkin tässä vaiheessa ovat turhia :) Aseen hihna olisi kannattanut vaihtaa ohuempaan. ainakin kuvissa aika paljon yli skaalan. Maasto on hyvin tehty ja onnistunut, mutta jos muodot olisi jyrsinyt suoraan alustaan, olisi lopputulos ollut "yhtenäisempi". Samalla etureunan olisi voinut viistää vinoksi, jolloin reuna olisi näyttänyt metsäisemmältä.

Loistava malli jälleen kerran!
Eino Salo 15.9.2010 23:12 Vastaa lainauksella
Hmm… Oli pakko käydä lukemassa Puna-Hilkkaa pikku hetki. Jokin ei nyt täsmää, nimittäin minun kirjassani ei mainita AK-47 missään kohti. (Harmillista) Erittäin onnistunut ja ihailua herättävää on maalaus jälkesi. Sanoipa muut mitä tahansa susihukkasesta niin erittäin onnistunut on, etenkin luimistelunsa. Jatkossa toivottavasti puserrat muitakin tähän genreen meneviä tuotoksia.

Kuvittelenko vain nännien kuultavan tuon paidan läpi??? I like it!
Yleensä figuja ei tule kommentoitua kun en aiheesta ymmärrä, mutta tämän kohdalla teen poikkeuksen. Huomioni kiinni erittäin aidonnäköinen kankaan maalaus, joka ilmeisesti on vaikeaa saada realistisen näköiseksi. Neloskuvaa katsellessa voisin melkein lyödä vetoa, että huntu ja hame ovat oikeasta kankaasta leikelty ja liimailtu. Mutta todella aidonnäköisiä ovat, vaikka muuten mallissa on ehkä haettu enemmän sarjakuvamaisuutta.
Huh!
Melko hengästyttävää jälkeä!!
Värimaailma on lumoava ja tuo metsä erittäin tunnelmallinen=)

Mr. Bergdahlin kanssa samaa mieltä tuosta alustasta, sen olisit voinut jyrsiä suoraan tuohon puujalkaan.

Sain muuten tästä mallista inspiraatiota jatkaa oman "vastaavanlaisen" projektin kimpussa;)
Tästä ei voi sanoa kuin:

Crazy Wolf

;-)

t. Mikko
Jostain syystä munkaan punahilkka kirjassa ei ollut mitään mainintaa AK-47:sta hmmm…?