Pienoismallit.net

Morg'n'Thorg

Blood Bowl Star Player #1

Vuoden 2009 Euromilitaire jätti jälkeensä polttavan himon ryhtyä maalaamaan figuureja. Samaan aikaan työmaalla kaverit houkuttelivat mukaan pelaamaan fantasiajalkapalloa, GW:n peliä, jonka nimi on Blood Bowl. Peli itsessään on mielenkiintoinen, mutta erityistä kulmaa tulee siitä, että joukkueen pelaajat pitää yleensä itse maalata. Jos haluaa rutiinia, niin kertaus on opintojen äiti. Eikun pelaamaan ja maalaamaan.

Tämä kyseinen hemmo on koko pelimaailman kovin tähtipelaaja. Kovuus tulee kyvystä kestää iskuja ja repiä vastustajilta jäsenet irti :)

Figuuri on maalattu Andrean, Vallejon ja GW:n maaleilla. Tavoitteena oli saada jätkä näyttämään nimensä mukaiselta… ja ilkeältä. Figuuri koostuu neljästä osasta alusta mukaanluettuna. Jonkun verran siistimistä valusaumojen osalta, mutta pienellä vaivalla pääsee vauhtiin. Alustan jätin yksinkertaiseksi, sillä figuuri on työväline, se pääsee pelilaudelle, kun sopiva vastustaja löytyy. Nämä ovat siis samanlaisia kuin ensimmäiset "koottavat" harrastuksen alkuaikoina- näillä saa leikkiä.

Maalaamisen aloitin valkoisen pohjavärin päälle. Aikaa figun maalamiseen kaikkineen meni parin kalenteriviikon ajan. Tätä tuli maalailtua samalla kun rakentelin vinjettiä.

Kommentit

Esko Rusi 14.9.2010 20:26 Vastaa lainauksella
Kylläpä Markolta pukkaa hienoja töitä. Itse en ole uskaltanut figuureja kokeilla joten arvostelullekaan ei oikein ole perusteita mutta näyttää minun silmääni hyvältä. Varjostukset iholla ovat onnistuneet ja "kovalla jätkällä" leukakin sinertää miehekkäästi. En halaa.
Voi kun se on herttainen! Ei sentään, mutta jotain Fifimäistä siinä on, polvisukat? Vaikuttavaa jälkeä taas kerran, mutta voisi se vielä olla enemmän ilkeän näköinen. Koukkimis välinettä olisi voinut hieman teroittaa, tai ainakin maalata siihen hieman roiskeita ja aivomassaa.
Hienosti maalattu figu ei voi muuta sanoa. Itsekkin joskus muinoin tuli pelattua "verikaukalo futista" sillä nimellä sitä siihen maailman aikaan kutsuttiin. Itse pelailin Elf porukalla nopeuden takia, maalaukset oli mitä oli humbrolin emalimaalit ja paksulla sudilla, eipä taida olla kuin 2 figua jäljellä enään.

Tuo figun olemus ja maalaus henkii juurikin tuota kovanaama asennetta kaikkinensa. Yleensä en pisteitä anna mutta kyllä nyt tuolla vanhan pelin ja oman ajan takia hellyin antamaan hyvät pisteet.
Petri Huhtala kirjoitti:
Koukkimis välinettä olisi voinut hieman teroittaa, tai ainakin maalata siihen hieman roiskeita ja aivomassaa.
Hitto- kyseessä on kuitenkin pelinappula. En halua sitä, että veritahrat tulevat omista kämmenistä :)

Ja eikun uutta putkeen :)

/marko
Tarkasti ja siististi maalattu pelifigu. Harvat näin pienet figut "kestävät" noin isoja kuvia :-) Kasvot ovat erityisen onnistuneet… Muistuttaa vähän ex futaaja leffastara Vinnie Jonesia: www.itusozluk.com/gorseller/vinnie+jones/32288 images4.wikia.nocookie.net/__cb20070721070719/wikiality/images/5/52/VinnieJones.jpg

Saappaiden raidoitus piristää kokonaisuutta mukavasti. Plussaa että olet onnistunut hienosti rajaamaan raidat ohuella mustalla. Raidoissa voisi olla enempikin kontrastia (valo ja varjosävyjä).

Rinnan pääkallo kaipaa tummempia varjoja ja olkapanssari tummempiakin metallisävyjä…

Köydet ja saappaiden metallisuojat ovat todella hyvät.