Pienoismallit.net

Pirato Renegade "Captain Gaga"

Skulptausvaihe #1

Tervehdys!

Skulptausvaihe #1 aloitettu.

Säädän tuon hahmon anatomian kanssa ja koska tämänkaltaisessa projektissa sen onnistuminen nappiin on vähintäänkin olennaista, ajattelin pyytää teidän apuanne:

Kertokaa jos huomaatte oheisissa kuvissa jotain epäsuhtaisuuksia tai muuta ikävää. Tässä tilanteessa tulee helposti sokeaksi omalle työlleen, joten "tuoreet" silmäparit auttanevat virheiden spottailussa.

(Muutama huomio kuitenkin. Jalkaterät ovat vielä pahasti väärän muotoiset, samoin pää.)

Hahmo on Super Sculpeytä, jota en ole vielä kovettanut uunissa, joten virheiden korjaaminen tässävaiheessa on vielä helppoa.

Kommentit

Ei yhtään hullummalta näytä, mutta sääret saattavat olla hieman lyhyet, siis polven ja nilkan väli, reidet ehkä voisivat olla yläosastaan hieman paksummat. Myös lantion ja rintakehän väli näyttää hieman lyhyeltä?(toivottavasti kukaan feministi ei lue tätä) Mutta ihmisiäkin on tosi monen näköisiä…
Ehkä hahmo on tosiaan vähän suomalaisittain "persjalkainen":) Nyt kun hahmo on varpaillaan, näyttää hyvältä, mutta jos kantapäät laskisi alas, lyhenisi jalat melko paljon. Haaraväli on myös melko leveä?
Minulla iski tuo kaulan paksuus silmään, mutta siihenhän varmaan tuleekin vielä kaulusta sun muuta joten ei varmaan haittaa.
keskeneräisestä on huono sanoa mitään.
muutakun että piirustuksien perusteella tulee siisti, iski inspiraatio itselläkin tehdä figua.
Ehkä saisi olla isommat meijerit ja pienempi hanuri?
Uutta kuvamatskua lisätty.
khyyyl khyyyll nättiä taas kerran.. innolla taas odottelemassa lisäää muotoja yms. ;)
Mikko Luoma 18.10.2010 15:43 Vastaa lainauksella
Muotoja on tullut paljonkin lisää…pitäs vaan ottaa vähän kuvia;) Patience is a virtue!