Pienoismallit.net

70' Coronet Super Bee

MPC:n uudelleen julkaistu Coronetti. Vanteet on Revell Monogrammin Shelby GT500:sta ja maalattu Alcladin Magnesium sävyllä. Jarrulevyt miljoonalaatikosta, samoin Michelin tekstit. Kori maalattu Mastonin car color keltaisella ja lakattu Motipin kirkkaalla. Takakulmien C-raidat tuli sarjan mukana. Etupuskurin verkot vaihdettu etsattuihin. Puskurit maalattu Alcladin kromilla. Moottoritilan johdot pääasiassa Hiroboyn ja Detail Masterin tuotteita. Akku 69' Chargerista. Tulee Lahteen näytille.

Kommentit

Tyylikäs kiesi - ja etenkin tuo yksityiskohtainen moottori on todella upea.
KimmoR 31.7.2010 14:12 Vastaa lainauksella
Samaa mieltä kuin Raimo. Yksi parhaimmista konehuoneista tällä sivustolla ja muutenkin viimeistelyltään hieno Mopar. Tuollaisella kun pääsisi huristeleen 1:1 koossa..
Jope L 31.7.2010 15:06 Vastaa lainauksella
Konehuone alkaa olemaan lähellä täydellistä. Alustakin on oikein hyvä. Korissa hieman häiritsee ovenkahvojan, sivupeilien ja noiden sivuvalojen puuttuminen. Erityisesti tuon taaimmaisen sivuvalon kun tuossa teippauksessa on sille kuitenkin sille selvä paikka. Ilmeisesti on kuitenkin niin etteivät ko. osat sisältyneet mallisarjaan. Ainakin itse on tullut joskus törmättyä näiden puuttumiseen.
Kyllä siittä upea tuli. Erityisesti tuo konehuone on mielestäni hyvin onnistunut ja tuo musta konepeltikin sopii tyyliin hyvin :)
Kiitoksia!
Sivuvalot kuuluu sarjaan, mutta ne tuli peiteltyä jo aika varhaisessa vaiheessa ja sitten joskus myöhemmin hieman suunnitelmat muuttui, enkä enää yrittänytkään kaivaa niitä esiin. Peilit olisi tarkoitus vielä lisätä, jos vain löydän jostain sopivan näköiset.
PhantomII 31.7.2010 16:09 Vastaa lainauksella
Avonaisesta ikkunasta kuuluu parasta aikaa V-kasien soitantaa; täällä meilläpäin on (pienimuotoiset) kiihdytysajot menossa. Näin ollen tällaisten vekottimien tarkastelu sopii fiiliksiin.

Hienon Dodgen olet väkertänyt. Kuten yllä, konehuone on erinomainen. Sopivan nuhraantunut. Samoin koko ulkomuoto tuollainen käytetyn näköinen. Vaihtelua näyttelykuntoisiin peleihin. Hieno. Vanteista plussaa.
nätti on khyl.. täytynee sanoo.. eniten pidän moottoritilan johdotuksista.. 3 ja 75% ..
paavo p. 31.7.2010 17:07 Vastaa lainauksella
No huh huh, eipä löydy valittamista :-)
Hieno ja huolella duunattu moppe. Moottoritila ja moottori on tosi näyttävästi toteutettu, maalipinta on hiano ja sopii autoon vanteet tod, tyylikkäät. Hyvällä maulla laiteltu kiesi. Ainoastaan toi hemi moottorin venakopat on hieman oudot, onko pikku vai iso hemmo?
kiitoksia, kyllä se taitaa isoo olla ;D
Mikä venakopissa on vikana…? Neljä tähteä niin että pamahti! Todella hienoa työtä, erinomaista jälkeä, vanteet olisin vaihtanut, mutta tällaisia nykyään laitetaan… Mutta kyllä on niin hienoa työtä, että itsekin sain lisää ispiraatiota Black Widow Chevyn moottorin laittamiseen! Almost perfect!
Takalasi näyttää kuvassa olevan irti tai ei istu ,onko sit liimaukset irronneet ? Auto on erittäin upea ja viimeistelty konehuone piste ii;n päällä, hieno malli.
Komia kiesi! Moottoria lähes jokainen kirjoittanut jo kehunutkin, minusta kone ja koko rassi on kokonaisuudessaan ilo silmälle.
Kiitoksia!
Takalasi on oikealla paikallaan, kromilista lasin ympärillä luo pienen optisen harhan. Tarkista vaikka Lahdessa ;D
Juha Pirilä kirjoitti:
Kiitoksia!
Takalasi on oikealla paikallaan, kromilista lasin ympärillä luo pienen optisen harhan. Tarkista vaikka Lahdessa ;D
Joka syntyy katsojan mielikuvissa, uskon tekijän sanaa toki.Kamera on armoton,mutta joskus armollinenkin, voisi sanoa.Erityisesti autossa on hienosti maalatut vanteet.Lahdessa en oo ikuna käyny,mut kyllä joskus olis kiva.Nyt vaan täällä West Coastissa pysyttelen.
VAU!Todella raju!Tosi hieno:)
En huomannut kommentoida tuota alustaa, joka myös näyttää oikein erinomaiselta bensa- ja jarruputkineen ja letkuineen ja vaijereineen. Tästä vielä lisäpisteitä. Hieno kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

Harmi, ettei maskin verkkoa näy.
Jope L 2.8.2010 15:03 Vastaa lainauksella
Tuosta konehuoneesta vielä, niin hemi ilman jarrutehostajaa aika äijää…
Onnittelut viikonmalliudesta! :)
Kiitoksia kaikille arvostelioille!
Täysin ansaittu Viikon Malli titteli Dodgelle! Autoja ei täällä paljon ole näkynyt, volkkareita kyllä jonkunverran ja yks ukkoslintu… Mutta tämä on tuskin viimeinen Viikon Malli Juhalta…! Kerrassaan loistavaa työtä!!!
Samuli 10.8.2010 23:30 Vastaa lainauksella
Mahtava konehuone! Ihan kuin oikeasti päivittynyt.
Konehuone sekä alusta antaa todella hienon kuvan muutenki hyvin onnistuneesta Rotkesta. Tosin Rotket aina hienoja pienoismalleina tai aitoina, no joo ehkä hiukan ahdasmielinen kannanotto.
Kyllä tuo malli vain näyttää todella tyylikkäältä. Todella komea Dodge Coronet. Näyttää upealta pienoismallinakin.
Todella maukas! Itelläkin tulossa moparia 71 GTX:n muodossa…
Martti 22.1.2012 14:59 Vastaa lainauksella
aivan mahtava malli näin auton v8 magazinessa ja oli upea ajattelin että kun näkis enemmän tästä kuvia on kyllä hieno ja noi vanteet sopii aivan sika hyvin siis 5 TÄHTEÄ!!!!!