Pienoismallit.net

Palma nova

Aikoinaan tuli väsättyä tämäkin "venho", hieman on ajan patina syönyt lakkoja tietyistä paikoista, toisaalta se ehkä tuo aitoutta lisää. Tunnustan että rungon olisin voinut kyllä maalata pensselillä, vähän turhan siloset nuo ruiskulla vetästyt.
Mallin kanssa kävi mukava episodi, sen ruumaan oli jemmattuna todellinen kulta-aarre, löysin nimittäin kadonneen sormukseni sekä erinäisiä kaulaketjuja veneen luukun alta. Aika varman jemman olin ainakin löytänyt.
Reilut 10 vuotta kateissa.

Kommentit

Erittäin hyvin rakennettu, rauhallisen näköinen malli. Tässä ns silmä lepää :-)
Komea venho. Minua ei ainakaan maalipinta häiritse. :) Kannella hyvä fiilis, kuluneen oloista puuta, messinkiä ym. Kuten Tapio sanoi, hienon rauhallinen malli. Rungon muoto hyvin mielenkiintoinen, välimerelle sijoittuva vene?
Rakennusjälki huolellisen komeaa.
Välimerellähän näitä näkee, tosin ne tuppaa oleen aikalailla käytetymmän oloisia.
Joskus kai nämäkin ovat uusia olleet. =) Mielenkiintoisia rakenteita, Varsinkin tuo airoteline.
Hyvä piilopaikka arvoesineille. Oma episodinsa lienee ollut niiden poistaminen ruumasta. :D
Itse asiassa nämä valkoiset kannet ovat irtonaisia ja olen rakentanut "kalasäiliön" kannen alle. siitä varmaan tämän taanoisen kätköpaikan ajatus sitten lähti varmana jemmana.
J Akke 17.7.2010 16:43 Vastaa lainauksella
Kyseessä ilmeisesti puurunkoinen pikku purtilo jossa haastetta on ollut ihan mukavasti. Värit sopii kuin nenä päähän ja sopivan kuluneen näköinen, huolellisesti tehdyn näköinen ja kaunis venho kotia koristamaan.
perus köli,kaari,lauta. pituus 33 cm, käytännössä samat askareet kun isossakin mallissa, vähemmän vaan…huomattavasti.