Pienoismallit.net

Lockheed F-117A Nighthawk

49th FW 9th FS holloman AFB 2007

Revellin häivehävittäjä suoraan laatikosta.
Melko mutkaton kasattava -vain rungon saumat vaativat kittiä enemmälti.

Kommentit

Ihan mainio Stealth, aika hirveästä rakennus sarjasta vielä koottuna.Olet saanut rungon saumat aika siististi umpeen,omassa vastaavassa en onnistunut näin hyvin tai ei tullut yhtä tasaista saumaa.Lentäjä hauska lisä mallia elävöittämään ja ohjaamon väritetyt nappulat.Ei parhaimpia lähtökohtia tämä loota,muttei hintakaan päätä huimaa.Hyvä suoritus.
Eihän tämä mikään aivan hirveä rakennussarja ole, osaset loksahtelevat paikoilleen ihan hyvin eikä valupurseita tahi ejektorinjälkiä ole kuin nimeksi. Mittatarkkuuksista ja muista en sitten osaa sanoa kun en ole asijantuntija.
Ohjaamon namiskoita tuli vähän väriteltyä liiallisuuksiin asti -mutta kun sitä vähän innostuu niin antaa mennä vaan.

Sarjan mukana tulleesta pahvilootasta voi muuten rakentaa toisen f-117:n.
-rutista loota ruttuun ja maalaa se mustaksi.
Aika lailla upea, varsinkin ohjaamon nappulat. Erittäin hienot!
Lieneeköhän Revell innostunut ohjaamon kanssa, kun tuo nappulavarustus vaikuttaa aika massiiviselta? Koetin pikaisesti googlata kuvia mokomasta, mutta lähinnä löysin mittaristosta kuvia ja se näyttäisi ainakin olevan suht kohdallaan.
Komea malli "kauniista" koneesta kuitenkin.
Cpt. Wreck kirjoitti:
Eihän tämä mikään aivan hirveä rakennussarja ole, osaset loksahtelevat paikoilleen ihan hyvin eikä valupurseita tahi ejektorinjälkiä ole kuin nimeksi.
Revellissä oli aika hankalaa saada runko ja siivet sopimaan vaivattomasti paikoilleen.Niiden toteutus olisi toisella tavalla paljon parempi kokoamisen kannalta.Valupurseita jne ei tosiaan ollut,siitä hyvä.Eikös siitä pakkauksesta tule kokoon rypistettynä Viggen, maalataan vaan harmaaksi tai vihreällä ja mustalla, 2 in one package ;-)
Ohjaamo on todella hieno. Vähän monotoninen mallattava tämä ufo, mutta varsin komeeta jälkee on tullut.
Hyvin tehty malli. Pintaan on hankala saada minkäänlaista "eloa" mutta eipä juuri esikuvassakaan ole. Ilmanottojen verkot näyttää hyvältä.