Pienoismallit.net

Kesän tuulahdus

Dioraama Dragonin upseeri figuista, Italerin Kübbelista, Tamiyan pyörästä ja Legendin resiini tipusta. Alusta ja talo kipsivalu, jossa käytetty MiniArtin muoveja muottina.

Eli tässä nyt kesäaiheiset dioraama terveiset.

Kommentit

KimmoR 22.6.2010 20:30 Vastaa lainauksella
Kyllä on nuo sotilaat joko sokeita tai ruotsalaista sukua, kun ei tuon kummemmin reagoida tarjontaan.. ;P Tai sitten Aatun pelko on se suurin pelko.
Kuvan kolme heppu on kyllä kovasti kiinnostunut tavarasta, jota automies taempaa kateellisena tiirailee. Kaksi ylempää upseeria "töissä" :-)
Joo ei ihan kuvista välity asetelman koko tunnelma.
Heh. :) Hauska tunnelma, arjalainen jäyhyys koetuksella. Aikamoinen kontrasti militanttisessa vihreässä versus pirtsakan punaiseen (huolimattomasti) pukeutuneessa tyttösessä.
Hieno, minä pidän. :)
J Pokki 22.6.2010 22:20 Vastaa lainauksella
Hauskasti piristävä dioraama monessakin mielessä. Tosin huomiota kyllä herättää tuo jo mainittu seikka, että kaverit katselevat muina miehinä kuka mihinkin moisessa tilanteessa… Vai onko vika minussa kun kiinnitän huomiota muihin dioraaman osiin kuin tuohon punaisella korostettuun.

P.S. Lisäpapukaijamerkki tulee siitä, että on saatu tehtyä 2. maailmansotaan sijoittuva kaupunkidioraama (tai dioraama ylipäätään) jossa ei ole "pakollisia" propagandajulisteita.
Kiitos. Hauskuutta/ pikku pilkettä tässä on haettukkin. Olen ehkä sokea omalla työlle koska en havaitse "hajanaisuutta" tai kuvat ei välitä tunnelmaa kunnolla.
Tämä dio saa hymyn vanhankin lärviin. Pidän todella.
Hienosti tehty dioraama. Ainoa miinus ja kysymysmerkit tulevat naishahmosta. Miksi hän on pysähtynyt? Kukaan ei kiinnitä häneen huomiota? Vaatetuksensa puolesta hän on tullut paikalle tulevaisuudesta? Tietysti kaunis nainen on ilo silmälle mutta minkälaisia kommentteja tulisi jos esim. Kubelwagen olisi maalattu psykedeelisesti? Siinäkin olisi kontrastia ja huumoria ja samaa aikakausien sekoitusta. Vai olenko vain tosikko…
Kiitos. Monella ei ole pysähtynyt vaan heittää flirtin ja on polkaisemassa itsensä paremmille laitumille ja kesämekko on tosiaan lähempänä 50-lukua.

Niin olet tosikko :-)
Mistä ihmeen saksalaisita sotilaista te puhutte?

Piristä aihe diossa. Ei aina niiin vakava tarvitse olla.
Marko Paakkanen kirjoitti:
Mistä ihmeen saksalaisita sotilaista te puhutte?
Sitä minäkin ihmettelen kun kerrankin on naista tarjolla.
Onneksi ei kaikkea sodan aikaista tavaraa ole pilalle litkutettu…:)
Hemmetin hieno ja erilainen dio. Kuvista välittyy mukavasti tuommoinen raikas tunnelma;) Kubbelin vieressä seisovan sotilaan ajatukset voi miltei lukea. Kuvat on todella hyvät ja selkeät, lisää tälläisiä.
Kiitos. Kuvat olisi saanut olla vielä hiukan lähempää, mutta lähikuvat oli mennyt pilalle.
Ei tuosta kyllä löydä virheitä,todella hieno:)Mistä olet ostanut tuon pyörän?Näyttääkö vain,vai polttavatko nuo sotilaat tupakkaa?!
Kiitos. Pyörä + etsit ostettu "palstaveljeltä". Joo kyllä siinä pari sotilasta röökaa kessua kuten ennen oli tauolla tapana.