Pienoismallit.net

'58 Impala

Lowrider

Lowrider tyyliin rakenneltu Impala. Värinä käytin Fiatin värikartasta löytynyttä autoväriä ja päälle muutama kerros lakkaa. Vanteet ovat Pegasuksen valmistamat. Takakonttiin rakensin autohifit, vahvistimet ja subit aftermarket tuotteita. Sarjassa on mielestäni tosi hyvät kromilistat kun ovat erillisiä. Muita yksityiskohtia foilattu.

Kommentit

Vaikka en "raiskatuista" autoista pidäkkään, niin tämä näyttää hyvältä. Ei se silti tarkoita että kykenisin noiden oikeiden tekijöitä joskus ymmärtämään tai että itse tuollaisen(lue tuossa kunnossa olevan) tahtoisin. Mutta rakennusjälki on varsin hyvää. En ainakaan itse näe mitään varsinaisia virheitä. Soittopeli osastolla kuvittelisin että näkyisi johtoja, tosin saa ne asennettua näkymättömiinkin(lähinnä tarkoitin vahvareiden liittimistä lähteviä piuhoja).

Siistiä työtä. Kromi osiin on joko vahingossa tai tarkoituksella tullut naarmuja, mutta siitä tähdittäessäni antaisin vähän lisää. Näyttävät aidoilta, ei virheettömiltä mutta juuri siltä mitä kesäisin käytössä olevassa autossa pitääkin näyttää. Nelosen nurkille tai jopa vähän yli voisi tähdet mennä…
Hemmetin hienoa työtä. Auto on kyllä rakennettu hienosti ja tunteella, detaljeja mukavasti ja yleisilme henkii mukavasti kunnon kiesiä. Kaikinpuolin komea mut livenä varmaan hienompi.
On kyl hienosti tehty,kuten Jarnokin jo yllä totesi.Itse piilottaisin nuo tulppien johdot pois venttiilikoppien päältä jos vertaa oikeisiin show autoihin,ei juuri tätä systeemii näe,muuten huikee show car.
Viikonmalli ainesta…
Viikonmalli ainesta…
Jep samaa mieltä. Anteeksi kun sormi oli nopeampi kuin ajatus joten väärin annoin tähtiä…pari liian vähän. hieno Chevy.
Hyvällä maulla tehty Lowrider, ei muutaku uutta putkeen :)
paavo p. 21.6.2010 13:50 Vastaa lainauksella
Eipä tässä ole paljon sanottavaa kuin että sanattomaksi vetää työnjälki :-D
Kiitoksia rakentavista kommenteista ja palautteesta. Itsekin olen lopputulokseen ihan tyytyväinen tosin paljon kyllä jäi vielä parannettavaa mutta sehän on mielestäni yksi tämän harrastuksen hienoja puolia ;-)
On se vaan pirun hieno ja matalana ui!
Loksahti kyllä suu auki alas asti. Hemmetin hieno. Popeista on oikeaoppisesti "piilotettu" kaikki johdot kuten ne oikeastikin olisi.
On sitten niim maan perusteellisen hiano malli. Jatka samaan malliin :)
Viikon malli ainesta.
Tästä on vaikea löytää virheitä,kun sellaisia ei ole!VIIKON MALLI!
Mahtava on. Aivan virheetön maalipinta! Upea väri. Mhtavat kromilistat!! COOL auto. (eiks Selänteelläkin oo tällanen 400hp) Törkeen siistit vanteet. Lamput, ei huurussa. Lasit virheettömät. Sisustat pöyristyttävän mageet, tosin oliko noissa sohvissakin tollasta metallikiilto maalia oikeesti?… Moottorissa johdotukset tehty. Yksityiskohtien määrä aivan käsittämätön. VIIKON MALL!

Itte en muuten oo viel koskaan tehny tällasta lowriderii. Pitäs varmaa tehä ku o näin upeet yksityiskohdat;)
Kiitoksia vaan positiivisesta palautteesta! Sohvat on tosiaan maalattu samalla maalilla kuin auto, mattalakalla kun himensi liikoja kiiltoja niin tuli ihan hyvät. Verhoilumateriaalina ajattelin olevan kangas / vinyyli.
Kyllä on nätti… oikeen tosi nätti. Tollasen ku sais 1:1 mittakaavas =D
Kiitokset kaikille arvioista ja kommenteista!
Eipä tässä voi kuin ihmetellä tuota työmäärää ja detaljeja joita olet autoon tehnyt. Itse rakentelen ekaa automallia suoraan lootasta, ja siinäkin tuntuu olevan haastetta. Tuli tuossa vain mieleeni:)
casimir 10.8.2010 17:00 Vastaa lainauksella
kannattaa muuten käydä sellasel sivul ku layltlow.comis ja sielt model cars