Pienoismallit.net

Aston Martin DBS

Tästä mallista olen haaveillut pitkään ja ilo oli ylimmillään kun huomasin että tästä pienoismalli tehdään. Helppona en tätä pitänyt mutta ei tosin turhan haastavakaan ollut. Uusi malli kun kyseessä niin vaikka pesin niin unohtui tartunta alta pois ja listoja kun teippasin niin maalit irtosivat joten uusi maalaus oli edessä :S kynäruisku teki temput myös matkalla joka näkyy konepellissä kun pinta on mitä on ja lopun auton olen sitten maalannut astetta järeämällä ruiskulla joka näkyy paksuna maalina pinnassa. Yksityiskohtia on todella mukavasti ja etsi osat olivat ihanasti mukana jolla sai näyttävyyttä malliin :)
Palaute tervetullutta ja saa kysellä kaikkea mitä mieleen tulee mutta mieluusti malliin tai sen rakentamiseen liittyen ;)

Kommentit

hieno. sisustassa vois parantaa vähä maalauksia
Niko J 11.6.2010 18:02 Vastaa lainauksella
Hienoa työtä! Onko ratti vinossa, vai hämääkö kuva?
Kyllä ratti on niin suorassa kun sen vain sai vai tarkoitatko että onko kääntyneenä? en mielestäni sitä mihinkään suuntaan kääntänyt mutta voihan se olla hivenen vinossa. Itseäkin jäi harmittamaan tuo sisustassa kädettely mutta parempaan ei pystynyt ilman silmäleikkausta kun toisesta silmästä on näkö lähes totaalisesti hukassa eikä ole laseja tullut hankittua :S
Wow! Muuta moitittavaa ei ole kuin nuo sisätilojen ilmastointiräppänoiden (olipas taas vaikea sana :) ) reunuksienmaalaus on vähän mennyt ohi.. mut komee on ku mikä!
Vois toisaalta koittaa ottaa viä sisustan käsittelyyn ja kattoo miten sais teipillä väsättyy rajat :)
hyvä idea rillit päähä ja menox!! xD 8jos ilman rillejä ei nää) :D
Melkein olisi kannattanut jättää sivuikkunoiden listatkin mustiksi,ne ovat aika vaikea saada hopealla suoriksi.En itse lähtisi irroittamaan näin hyvän mallin koria pelkän kojelaudassa olevan "räppänän" maalauksen vuoksi,se ei niin pahalta näytä.Maalipinta on hyvin onnistunut ja kiiltävä,eikun seuraavaa autoa vaan tekemään.
Oli kieltämättä hivenen hankala noita listoja vääntää vaikka teipin kanssa yritti sohlata… on niin paksu kerros maalia ja tuo musta väri hämää niin pahasti että teipit väkisinkin vähän vinossa. Pakko kuitenkin oli yrittää kromilla maalata listat ettei tule purinaa siitä että olisi voinut maalata ne :) Kiitos palautteesta tähän asti ja toivotaan että lisää tulee :)

edit: Unohtui mainita että kori on yhdellä ruuvilla keulasta kiinni joten ei ole hirmuinen homma sitä irrottaa :)
Muuten hieno,mutta miksi se kori on ruuvilla kiinni?
Koska ohjeet niin sanovat :) ruuvi luonnollisesti tulee mukana joten ei tarvitse erikseen sitä hankkia.
paavo p. 18.6.2010 19:49 Vastaa lainauksella
Ihan perussiisti malli, enkä näistä kuvista ainakaan näe pinnoissa puutteita, vaan saattaapa johtua omasta näkökyvystä ;-). Onko muuten kyseessä sama auto, joka oli jossakin uudemmassa Bond-elokuvassa?
quantum of solace bondissa oli samanlainen mutta värinä oli muistaakseni quantum silver
paavo p. 21.6.2010 13:59 Vastaa lainauksella
Tomi Kuusniemi kirjoitti:
quantum of solace bondissa oli samanlainen mutta värinä oli muistaakseni quantum silver
Kiitos tiedosta :-)
Komea tekele! Kyllä Marttineja aina mielellään katselee. Maalipinta on todella hyvä. Itse en nää missään tapauksessa tarpeelliseksi avata koria sisustan tahran vuoksi, siinähän on vaan vähä Bondin kahvit läikkyny;)
Moottori on asiallisen näköinen, tietty näissä uusissa autoissa on se hyvä puoli ettei tarvitse tehdä mitään johdotuksia sun muita. Musta väri on jossain mielessä haastava, koska nuo kromilistan pienimmätkin röpelöt erottuvat melko selkeästi, tosin onnistuessaan erottuvat edukseen. Mielestäni tässä ne on onnistunut kuitenkin enemmän jälkimmäisellä tavalla.

Rillit kehiin ja uutta tulemaan :)