Pienoismallit.net

Ps 252-11

Comet Cruiser Tank A34 Mk.I Model B

Suomalaistettu ja itsetehdyin osin paranneltu Broncon Comet. Malli esittää varikolla rapistuvaa esikuvaansa vuoden 2009 kuosissa.

Malli maalattu Tamiyan ja Vallejon akryyliväreillä ja litkuteltu Migin tuotteilla.

Mallin rakentamisesta on juttu Mallixissa 03/2010 ja maalaamisesta numerossa 04/2010.

Jari

Kommentit

KimmoR 6.6.2010 14:17 Vastaa lainauksella
Yksi hyvä syy odottaa seuraavaa Mallixia. Eipä tuohon itse malliin mitään paranneltavaa pysty näin keskiverron alapuolella olevana mallarina sanomaan. Itse ei vastaavaa saisi aikaan edes kymmenen vuoden mallailun jälkeen. Taisi viikon malli löytyä jo ennen viikon alkamista. ;P
Nordu 6.6.2010 16:16 Vastaa lainauksella
Moroo,
pahus kun on ELÄVÄN näköistä ruostetta. Itse lisäisin hieman havu/lehti "jätettä" enemmän vaunun päälirakenteisiin. Mutta toimii näinkin!!!
Todella upea. Itsellä on "aloitetaan jossain vaiheessa"-osastolla odottelemassa Stug juuri tällaista ruoste/romu-projektia varten. Telapyöristä pidän eritoten, todella aidon tuntuiset minun silimään.
Hieno ku hiiva. :)
Juu u! Ei voi sanoa että upea malli taas Stugin jälkeen! Niin aidon oloinen! Nuo havut tjms. ovat vähän warhammer maastoa tuolla takakannella mutta eivät pilaa muuten mallia.
T.L. 6.6.2010 20:46 Vastaa lainauksella
Upea. Mutta nyt et saa vitosta, koska tästä ei saa tulla trendi!! :)
En pisteytä, mutta kehtaan julkisesti kehua. Upea malli kaikenkaikkiaan!!
Hieno ja todella hyvin rakennettu. Aivan esikuvansa näköinen, kuluneisuus/ ruosteutus aidonoloista. Ainoastaan hitsisaumat hyppii kirkkaudellaan silmille, muuten kympin työtä. Viikon malli ehdottomasti.
Mutta niin noiden hitsaussaumojen kuuluukin kirkkaina loistaa muuten ruosteisesta vaunusta. Ei mikään keksitty tehostus keino, vaan juuri noin ne näkyvät vanhoissa vaunuissa.
Tässä mallissa on paljon hyvää mutta jokin mielestäni ei oikein istu… Ehkä olisi hyvä nähdä lähikuvia eri paikoista. Taidolla tehty kuitenkin mutta jokin siinä nyt puskee mieltä vastaan…
Ei voi muuta sanoa, kun voihan nenä!! Nuista hitsaussaumoista sen verran, että ne ovat juuri tuollaiset todellisuudessa tietysti riippuen käytetystä hitsauslisäaineesta. Yleensä ne hitsattiin yliseospuikoilla, jolloin syntyi ns.ruosteresistanssia saumaan ja sauman reuna-alueelle. No, ehken himmeämpi saumamaali? Hieno oivallus kuitenkin Jari! Telapyörätkin suorastaan mykistävät. Aivan älyhieno. Se on fem poeng ja sillä siisti!!
Hieno malli, mutta alusta on ehkä 3staraa…ilmeisesti väliaikainen? Maaston koostumus on ok mutta maalaus (jos sellaista on) on enemmänkin "suoraan pussista". Ehkä kuva vain hämää…
Morjens,
ja kiitos kommenteista herrat!
Seppo selittikin asiantuntevasti "hitsien synnyn". Lisäaineena käytettävä kromi saa aikaan voimakkaan kiillon jonka mallaamiseen hopeamaali sopii mielestäni hyvin. Hopealla maalatut saumat on käsitelty dark washilla, jotta ne pikkuisen himmenisivät. Laitan tuonne yhden referenssikuvan lisää, siitä niitä voi pällistellä lisää. Nää on niitä makuasioita joista voi…ööö…kiistellä;-)

Jari
Uskomattoman hieno. Ei näytä lainkaan "tehdyltä" vaan ajan ja luonnon kuluttamalta.
Hyvin on esikuvansa näköinen. Hattu on noussu jo monta kertaa joten nyt viskaan sen päähän ja painun pihalle ;)
:PPP kattoin toiseks viimistä kuvvaa, että hyvin kuvattu malli & tehty maasto mutta se oliki oikia :DD hieno malli.
Hieno on kyllä, itse vaunu ja alusta! Ja jos saivartelen tarkasti referenssikuvaa noudattaen, piipun pitäisi roikkua enemmän alaspäin.