Pienoismallit.net

Subaru impreza wrc 2004

Tuli sit tollanen rakenneltua reilus viikos. Ensimmäinen malli jonka maalasin kynäruiskul, ja ei se ny niin kovin vaikeeta ollu, harjottelua se vaan vaatii, ja kieltämäti hiukan jännitti et millanenha siit tulee. Lakkana oli ihan autolakka spray muodossa, mut seuraavan mallin kyl lakkaan kynäruiskul. Väri on subaru rally blue. Siirtokuvien kaa oli oikeestaan ainoot lieviä ongelmat, varsinki pienempien, osa repes tai meni ruttuun, ja vänkärin puolelta jouduin niit jättään pois.Kommentteja saa toki laittaa.

Kommentit

Sanalliset kommentitki ois ihan kivoja.
Hienolta näyttää. Maalipinta ja siirtokuvat onnistunu tosi hyvin.
Kuva kaipaisi hieman lisää valoa jotta näkisi kunnolla, nyt on liikaa varjoa. Mutta ihan asiallisesti rakennettu, ei näe suurempia mokia.
Tyylikästä jälkeä, eipä tuossa ihmeemmin moitittavia asioita näy, enemmänkin päinvastoin. Maalipinta näyttää hyvältä. Minkä valmistajan maali on kyseessä?
Valmistajasta en tiä, ku ostin maalin sp-automaalista jonka kaveri siel sekotti.
Taitaa olla spies heckerin maalia tuo tai sitten glasurit kun niitäpä ne siel sekottelee :) mutta malli näyttää kyl pirun hyvältä :) olis voinu olla ihan kiva vaikka kuva suoraan edestä ja takaakin :)
Nyt on laitettu kuvat edestä ja takaa.
Kirjalliset kommentit ois ihan mukavia et tietäis mis parantaa seuraavis malleis.
Kommenttejaki saa toki laittaa.
Ois kiva kuulla mitä vikoja mallista löytyy muuta ku noi pari siirtokuvaa.
Ois kiva kuulla mitä vikoja löytyy et tietäis ottaa asiat huomioon ku seuraavaa mallia rakentelee, ku ei toi oo viel täydellisesti onnistunu malli.
Vai löytyykö mallista vikoja?
Ehkä olisi vähemmätkin pyynnöt riittäny… Näyttää kyllä onnistuneen tosi hyvin ei tästä nopeesti kattomalla ainakaan mitään isoja virheitä löydä.
Täytyy sanoa että on kyllä pahuksen nätin näkönen. Maalipinta on mielestäni erittäin siisti. En löydä virheitä… tosin olen aloittelija vasta. Ainakin on oikee vuosmalli ;)
Lähestulkoon täydellinen pienoismalli :) Jos jotakin pilkunviilausta etsisi, niin ainoa valitus on vasemmanpuoleisen peilin ja tuulilasin SUBARU-decalin välissä oleva välikkö tuulilasin vieressä. Ilmeisesti taipunut? Ja ehkä taustavalinta, mutta tuo nyt on sivuseikka ;)
Antti Tirri 10.12.2011 23:34 Vastaa lainauksella
Erittäin kaunis!! Ei moitittavaa vaikka kuinka kiikaroi