Pienoismallit.net

Ducati Desmosedici

Tähän asti olen rakentanut ainoastaan lentokonemalleja ja nyt olikin aika kokeilla jotain ihan muuta. Auto- ja moottoripyörämallit ovat ihan oma taiteenlajinsa ja haastetta tässä kyllä riitti. Lopputulokseen olen kuitenkin kohtuullisen tyytyväinen, vaikka monta virhettäkin tuli tehtyä. Ehdottomasti työläin mallini tähän mennessä tämä oli. Malli on rakennettu suoraan laatikosta lukuunottamatta tamiyan etuhaarukkasettiä.

Metallipintojen maalauksessa on käytetty etupäässä Acladin metallisävyjä. Kuoret taas on maalattu Zero paintsin punaisella maalilla ja lakattu Zeron kiiltolakalla.

Kommentit

Tuotahan tuskin erottaa 1:1 Ducatista! Hienoa työtä!
on kyllä nätti ducati! hyvää jälkeä
Ronski 26.5.2010 08:08 Vastaa lainauksella
Juuri niinkuin Taavi kommentoi, eipä paljon kuvien perusteella aidosta erottaisi jos ei tietäsi kyseessä olevan pienoismallin. Onnittelut hienosta mallista!!
Kantri 26.5.2010 12:30 Vastaa lainauksella
Tää on hieno ja tytyväinen kannattaakin olla. Hienojahan nuo sinun lentokoneesikin ovat. Itse autoja enimmäkseen väkertelen, tuo kivaa vaihtelevuutta ja erillaisia haasteita tehdä lentokone aina silloin töllöin.
Kuvien perusteella tuo punainen lakkoineen näyttää onnistuneen täydellisesti, eikä tästä mitään moitittavaa löydy tai osu ainakaan minun silmiini.
Todella hieno malli. Esikuva on kyllä mielestäni hienompi katumallina, mutta se ei vähennä yhtään arvoa erinomaisesti rakennetulta malliltasi. Onko esikuvassakin umpinaiset etujarrulevyt???
Siis aivan mahtava! Täydet tähdet.
Toi on tosi mahtava ekaksi mopomalliksi!Ei tosiaan meinaa erottaa 1:1 kokoisesta!
Pete N 7.6.2010 05:06 Vastaa lainauksella
Komee Ducati, aanet vaan puuttuu. Jotkut osaa tehda tankkeja, toiset lekoja tai autoja/moottoripyoria. Ja jotkut harvat ja valitut niita KAIKKIA. Itse en taida kuulua kumpaankaan porukkaan :)
Ei ollu kyl mikää yllätys että täst tuli viikon malli niin aidon näkönen tää on.
Aivan mahtava motorzyykkeli!!!
Todella aidon näköinen! Kyllä olet täydet pisteet ansainnut tuolla mallilla. Todella upea pienoismalli, jota ei erottaisi kylläkään oikeasta jos ei tietäisi sen olevan pienoismalli!