Pienoismallit.net

British ambulance Rover7

Varsin helppo ja yksinkertainen malli. Osat olivat laadukkaita, ei juurikaan tarvinnut viilata tai kitata.
Tälläinen "välipala malli". Mallin epä onnistunein kohta on etulasi, joka hajosi ja en sitten sitä tähän laittanutkaan. Myös tuo johon se lasi kiinnityisi jäi vähän irti, no kai tämä kauheasti haittaa.

Ambulanssi on kokenut rengas rikon, ja jättää haavoittuneen muille autoille.

Kommentit

eetu. 18.5.2010 19:50 Vastaa lainauksella
saisiko vähän tarkempia kuvia?Näiden kuvien perustaalla ainakin maasto on onnistunut
Joo, maasto mielestäni hyvin onnistunut. Millä menetelmällä tehty? Sotilaat näistä kuvista päätellen hieman "lelumaisia". Auto näyttää hyvin maalatulta.
mistä teit maan? hyvin onnistunut muuten.
Vähän ehkä viimeistelyyn panostusta, mutta ihan hyvältä tämä näyttää. Diossa on kuitenkin ihan hyvää ideaa. Pikkuisen enemmän kärsivällisyyttä ja tarkkuuta ja uutta mallia kehiin vaan.

Samalla kysyisin, että mistä nuo poikien olalla kantavat m4't ovat kotoisin? Näyttävät olevan melko modernin kokoonpanon mukaisia, joten kiinnostaisi. Mahdollisesti Trumpeterin ase/figu-sarjoista?
Juu, koska tässä ei mukana aseita tullut ja laatikosta löytyi ylimääräisiä m4:losia päätin siis liittää ne tähän.

Maasto on seinäkitin ja hiekan sekoitusta, paikoittain lisätty myös hieman kahvinpuruja. juu nuo figuurit ovat vähintään hiukan lelumaisia, mutta mielstäni ne tähän sopivat/kuuluvat.
Juha K 19.5.2010 08:48 Vastaa lainauksella
Eikö oikea luokka tälle olisi dioraamat?

Maasto näyttää tosiaan onnistuneen hyvin, maalaukseen olisi voinut panostaa, nyt maa näyttää kovin oudon väriseltä.

Rengasrikon syy jää vähän epäselväksi. Maahan ei ole jäänyt autosta jälkiä. Ja rengas on nähtävästi pompannut irti suoraan sivulle auton seisoessa paikoillaan? Tällaisia yksityiskohtia pohtimalla ja kehittämällä saa dioraaamoista paljon elävämpiä ja uskottavampia.