Pienoismallit.net

Pershing

Tamiyan Pershing joka valmistui pari vuotta sitten. Detaljoitu joiltain osin (työkalulaatikoiden kahvat yms. pientä)Eduardin etseillä. Telat ovat Tamiyan omat letkutelat. Maalaus tehty ruiskulla ja Tamiyan maaleille, kuten myös litkutus. Kuivapensselöinti tehty Humbrolilla ja pintapölytys pastelleilla.

t. Jake

Kommentit

Menee jälleen kastiin: Onko tässä varmasti kuvattu mallia eikä siis live vaunua?

Kohtuuttoman komeaa jälkeä, ainakaan en itse huomaa mitään mistä voisi valittaa tai huomauttaa. Päin vastoin, mitä enemmän katselee sen enemmän ihmetyttää kuinka saadaan näin virheetöntä jälkeä aikaiseksi.
Todella hieno, yksi harvoja liittoutuneiden pelejä joka kiinnostaisi itsekin rakentaa. Onkos tämä nyt WW2 aikainen vai uudempi? Joka tapauksessa erittäin realistisen näköinen peli. Tästä Pershingiä in action: www.youtube.com/watch?v=LqH_WEqNK5Y Pershing vs Panther
Tumpelona laivanrakentaja ei voi kuin ihailla tuota materiaalien hallintaa. Kangas todella näyttää kankaalta, valettu teräs valetulta…
Joo…

Taidanpa nakata oman pershingin roskakoriin, eipä kelpaa edes samalle pöydälle tämän kanssa…

Siistiä jälkeä, kuten odottaa saattaa. Pari kohtaa kuitenkin ei oikein istu, ainakaan omaan silmääni. Käärityt pressut ovat jotenkin ehkä jopa liian pyöreitä. Ne eivät oikein anna hyvää "painon tuntua". Toinen asia on nuo keulan valumajäljet (siis noiden luukkujen edessä), jotenkin ne eivät oikein sovi kokonaisuuteen.
Mykistäää, alkaa hiottaakin. Vitonen.
Kolmas kerta kun katselin kuvat läpi ja edelleenkin veti hiljaiseksi ja toisaalta jaksoi vieläkin herättää mielenkiintoa. Loistava malli.
no niin..se on taas mestari näyttämässä muille mallia siitä että kuinka nämä hookivaunut tullee tehdä.
Eipä tästä mallista voi muuta marmattaa kuin että on upea ja kaikintavoin komia
-täyttää laatukriteerit mennentullen
-täältäkin vitonen
Moi ja kiitos kaikille kommenteista. Malli esittää 3. Panssaridivisioonan 32 Panssarirykmentin B komppanian vaunua Saksassa loppukeväällä 1945 eli Toisen maailmansodan aikaan. Pitänee jossain mallissa kokeilla "liimapuristettuja ja -muotoiltuja" pressuja, josko siten saisi mukaan lisää painovaikutelmaa. Tosin tiukalle kerälle rullatut peitteet, pressut yms. ovat muodoltaan aika pyöreitä ellei niitä sitten taiteta ikäänkuin "lattanaksi" kokoon, joka on myös yksi pressujen kasaamistapa.

t. Jake
Todella upeaa jälkeä! Veikkaan, että tässä on seuraava viikon malli!
PhantomII 13.5.2010 10:14 Vastaa lainauksella
Koska kaikki sanottava lienee jo sanottu totean, että mahtavaa työnjälkeä. Erityisesti telaketjut kiinnittävät aina meikäläisessä huomiota. Siihen en halua nyt ottaa kantaa - eikä ole tarviskaan - miten ketjujen pitäisi kulloinkin roikkua, mutta aivan erinomaisilta näyttävät nämä telaketjut. Kyllä vanhoista kumilenkkitelaketjuista saa aivan näyttävää jälkeä aikaan, kun osaa sudiskella sävyjä oikeassa suhteessa toistensa päälle.
AJ 26.5.2010 09:16 Vastaa lainauksella
Moi Jarmo,

Aivan kerrassaan upea malli - täysin ansaitusti viikon malli! Komppaan edellä/yllä olevia. Realistisen näköinen - erinomaiset kuvat! Enuff said.
iha helkutin hieno!
Pirun hienosti saatu raskaan raudan vaikutelma.
Ja tuon periodin jenkkivaunut aina ovat sydäntä lähellä.

A1++++ 1/2