Pienoismallit.net

Reggiane Re 2000

Heja

Unkarin kuninkaallisten ilmavoimien Re 2000 V.451, ohjaaja luutnantti Pittenbacher. Jossain päin Ukrainaa keväällä 1942 ennen kansallisuustunnusten vaihtoa palkkiristeihin. Supermodelin vanha sarja johon tein ympärimenopukin muovilevystä ja pitotit venytetystä valurungosta. Ohjaamoon lisäsin vain vyöt teipistä, tämä kun oli "nopea" projekti. Maalaus Xtracolorin väreillä ja kansallisuustunnukset Humbrolilla. Rekisterinumeron siirtokuvat sieltä täältä. Nyt pitää rakentaa tuo uusi Italerin Re 2000 palkkiristeillä tämän viereen. Tämä olisi sopinut aiheensa puolesta Itärintama-kimppaan mutta kun valmistui jokunen viikko sitten niin ei ehtinyt.

Kommentit

Vihdoin on mies palannut kehiin pitkän ajan jälkeen. Eikä lainkaan millään huonolla tuotoksella. Mittakaava huomioiden erinomaista maalausjälkeä ja siistiä työtä. Pikkuisen ottaa silmään nuo siipimerkkien reunat. Niissä näkyy aivan kuin jonkinlainen "valehopeointi". Ei selvä, mutta jotakin. Joka tapauksessa hieno malli ja erityisen mukavaa nähdä näitä Saksan satelliitti-valtioiden koneita tälläkin sivustolla. Alapuolen kuvaa olisin kaipaillut. Sitä toista "Hejaa" odotellessa…
Vai tällaiset ovat olleet Ukrainan kansallistunnukset,aina oppii jotain uutta. Siististi kasattu ja maalattu malli, eteenkin tykkään perusvärityksen pehmeydestä. Paneeliurat ovat hienot ja alusta antaa loppusilauksen.
Nätti kone ja näitä Reggiane hävittäjiä oli sota aikaan myös Ruotsalaisilla lentäjillä.
Mixa Aho 9.5.2010 20:06 Vastaa lainauksella
Esko Rusi kirjoitti:
Vai tällaiset ovat olleet Ukrainan kansallistunnukset,aina oppii jotain uutta.
Ei vaan Unkarin. Kone on ko. asussa toiminut Ukrainasta. Ukraina oli tuolloin kiinteä osa suurta ja mahtavaa.

Komea malli. Näitä pienempien ilmavoimien vehkeitä on aina mukava katsella.
Kiitos Mixa oikaisusta. Olisihan nuo vihreä,valkoinen,punainen pitänyt osata yhdistää Unkarin lippuun.
Pitäisi malttaa lukea teksti huolellisemmin.
Mykistävää jälkeä. Hieman tuota käytön tuomaa kulumista kaipaisin, muuten kyllä kaunis malli.
Erittäin mukava kassella noita pienempien ilmavoimien tunnareita! Kone on siisti. Olisin ehkä kaivannut hieman säistämistä, mutta hyvä näin. Alustassa vähän noi jäkälät tökkii.
Hienosti maalattu. Kokonaisuudessa en löydä mitään mikä häiritsisi. Hyvää työtä.