Pienoismallit.net

1953 Corvette avoauto

vanha kunnon Corvette

Tämmönen tällä kertaa.Tämä(kin) on suoraan laatikosta.Moottori on lähes alkuperäinen.Siinä on vain 1954 veten kaasari.Etupään rekkarin jätin pois.Katon voi myös irrottaa.

Kommentit

Mikä mielenhäiriö sulle on oikein tullut kun suttasit tuulilasin liimalla =)
Millä maalilla auton kori ja katto on maalattu?
Niko J 6.5.2010 17:31 Vastaa lainauksella
Näyttää aika pahasti maalamattomalta. muuten rakennettu ihan hyvin.
J Akke 6.5.2010 17:51 Vastaa lainauksella
Mikä mielenhäiriö sulle on oikein tullut kun suttasit tuulilasin liimalla =)Apinatko ne täällä nykyään malleja arvostelee,eikös tää nyt pitäny olla sellainen saitti missä alkavia junioreja neuvotaan eikä haukuta heti maanrakoon, eipä siinä mitään näyttää toi hallitseva arvosteluraati muutenkin koostuvan noista 10-12 vuotiasta.
Ville J 6.5.2010 18:20 Vastaa lainauksella
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Vaikuttaa aika sarkastiselta tuo Juhon kommentti…
T.L. 6.5.2010 19:32 Vastaa lainauksella
Näyttää maalaamattomalta, lasi huurussa, ja renkaat harittaa… Helppo jatkaa ja parantaa tästä… ;)
Onko kuinka mones mallisi? Vähän pyörät vinossa ja lasissa liimaa, sattuuhan noita. Musta taas kori näyttäisi maalatulta, keulassa pienen kiillon takia. Pohja näyttää ihan siivolta, onko kuvaa koneesta? Oliko nuo valkosivut liimattavat kumeihin vai onko itte maalattu? Maskin litkutus voisi olla hyvä lisä malliin. Seuraavaa työn alle ja aina vaan parempaa jälkeä…!
Juho Mäkirinne kirjoitti:
Mikä mielenhäiriö sulle on oikein tullut kun suttasit tuulilasin liimalla =)
ei se sun shelby coprakaan ollu mikään hienoimpiasi.mielestäni tämä on aloittelijalta hyvä malli ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
Komppaan Jokkea. Ei meillä muillakaan ne ekat mallit ihan parhaita ole olleet. Minkäslainen kone tässä muuten on? Suora kutonen? Voisiko saada mahdollisesti kuvan?
Pauli Pippola kirjoitti:
Voisiko saada mahdollisesti kuvan?
Laitan kyllä kuvan,kun olen ottanut sellaisen.
Niko Lindström kirjoitti:
Onko kuinka mones mallisi? Oliko nuo valkosivut liimattavat kumeihin vai onko itte maalattu?
kolmas.liimattavat.
Hienon mallin olet saanut kasaan itse pidän juurikin näistä corvetteista, tosin se 60 luvun tuplaväri versio on vieläkin tyylikkäämpi. Itse olen kasannut myös kyseisen mallin, samalla värillä mutta itselläni siitä väristä tuli kuin vanhan ajan jäätelöä eli pienenpieniä tummia pisamoja ympäriinsä:) malli on muuten onnistunut mallikkaasti mutta taas jälleen kerran muistutan että vähintäänkin lasiosissa on hyvä käyttää erikeepperiä. Itse olen löytänyt kätevän erikeepperi purkin josta on helppo laittaa liimaa. Itse käytän nykyään lähes kaikissa osissa erikeepperiä;) kuivumisaika pidempi, ei haise, pitää varmasti helppo liimata pienetkin osat.
Ai niin ja katto mustaks:)