Pienoismallit.net

Prinz Eugen

Trumpeterin loistava ison skaalan Printz Eugen. Laatikko sisältää kaiken tarpeellisen,
fotoetsi reelingit, rappuset ym, mutta ei tutkaverkkoja.
Komento tornin pienet vaakasuorat puomit ovat nuppineuloja, kestävät paremmin
antennilankojen vedon taipumatta.
Värit revellin, pensseli ja ruiskulevitykset.

Kommentit

No onpa perhana komia laiva. Pitäis livenä nähdä tällaiset, tulisi parempi käsitys työn jäljestä. Kuvien perusteella en kyllä ala marisemaan oikein mistään. Ehkä taistelulaivojen tyypillinen värimaailman monotonisuus kannen kaikissa viputtimissa.. mutta vain "ehkä". :) Hieno ku hiiva. :)
Henkka H 2.5.2010 23:52 Vastaa lainauksella
Ihan lyhyesti, että kyllä on ryökäleen hieno malli.
Miten noita siimoja sinne oikein saa noin onnistuneesti viriteltyä.
Voisitpa pitää kurssin…
Voihan rähmä, kun on hieno malli! Mitä materiaalia langat ovat? Eipä löydy mitään maristavaa. Oliko kalliskin? Mistä ostit? No, joka tapauksessa livenä näyttää varmasti vielä paremmalta.
Mistä hommasit nuo tutkaverkot? Itsellä sama malli, mutta vasta alkutekijöissä. Jos etsimällä etsii "puutetta", niin miksi ihmeessä Aradon kuomuun ei ole maalattu raameja? hehe :-)
Tuosta "puutteesta" huolimatta täydet pinnat
Mykistävän hienoa jälkeä, tätä kelpaisi katsella "livenäkin".
Upeasti rakennettu malli hienosta rak.sarjasta.Trumpeterin laiva mallit alkavat ole tätä nykyä sitä parasta A-ryhmää.Ainut miinus niissä on hinta(sekin tuntuu tulleen viime vuosina alas päin) ja se että valmiista malleista tuppaa tulemaan suurin pirtein ruumisarkun kokoisia.Prinz Eugen kantoi useita mielenkiintoisia naamiovärityksiä uransa aikana niitä pääsisi varmaankin kokeilemaan melkopienillä muutoksilla itse malliin.Itselläni odottaa laatikossa saman firman Graf Spee joka loota katselmuksen perusteella näyttäisi olevan samaa tasoa.Enpä tiedä hirviääkö tuota edes aloittaa Poren esityksen jälkeen.
Pore 3.5.2010 20:27 Vastaa lainauksella
Harrasteesta ostin heti kun tuli myyntiin.
Tutkaverkot ovat revellin Tirpitz etsi sarjasta 00702.
Takilointi lanka on tavallista siimaa 0.10mm, liimattu pikaliimalla ja
maalattu tumman harmaaksi. Loppu kiristys tehty kuumennetulla ruuvimeisselillä.
TommiVH 4.5.2010 01:16 Vastaa lainauksella
On kyllä hieno laiva! Väritys on mielestäni oikein onnistunutta. Takilointi näyttää todella hyvältä ja aidolta. Mitäköhän tuollainen laiva kustantaa? Paljonko tuolla on pituutta? Taidan laittaa tilaukseen tuommoisen..
Mukavaa nähdä malli valmiina. Itseläni on sama projekti tulossa, kunhan saan nykyisen Venäjän Itä-merenlaivaston lippulaivaprojektin valmiiksi. Pituutta "prinssillä" on 61 senttiä ja hintaa 65€.
Iso ja huolellinen työ. Erityisesti pidän siitä, että malli näyttää elävältä. Mitään överiksi vedettyjä säistämisiä ei tällaisessa tarvita. Hyvä että mastot kestivät kireän takiloinnin. Ei ilmeisesti tarvinut juottaa itse messinkimastoja. Prinz Eugen on hyvin kaunis laiva ja tämä on kauniin laivan kaunis malli. Itse olisin maalannut kannen vaalemmaksi, mutta se on makuasia. Maalaus on muuten hyvää työtä; ohuet reelingitkin ovat saaneet kauniin peitteen ilman kokkareita. Työ tekijäänsä kiittää!