Pienoismallit.net

Republic P-47D-30 Thunderbolt

Tässä on taas yksi näkemys Thunderboltista. Konemalli ja rakennussarja ei esittelyjä kaipaa.
Rakensin mallistani kohtuu siistin version. Malli maalattu erisävyisillä Allcladin alumiineilla ja Revellin maaleilla.

Kommentit

Todella hienosti rakennettu Ukkospultti!
Maalirajat ja maalipinta ovat erinomaisia! Rasittavaa tälläinen superlatiivien käyttö malleissasi.;-)
Ja tämä kai tulee seuraavaan kokoontumiseen?
Oikein näppärää jälkeä!
Hyvin onnistunut tuo eriväristen metallisävyjen käyttö.
Ainoastaan tuo vain punaisella maalattu kuomun raamitus pisti hiukan silmään.
Huippuhieno pikku-skaalan "pee-neljä-seiska" :)
Todella tyylikkäästi ja selvästi vaivaa nähden rakennettu malli. On mukavaa nähdä malleja jotka ovat hintatasoltaan kuitenkin kenen tahansa, aloittelevankin mallarin saatavilla. Ja etenkin kun ne osoittavat, että huolellisuudella ja taidolla ne ovat TODELLA tyylikkäitä.
Puhtoinen ja tasainen alumiinipinta miellyttää silmää ja erittäin siisti rakennusjälkikin.Nyt en hiffaa noita ropelin lapojen valkoisia kärkiä,yleensä ne on aina keltaiset ? Toinen seikka,joka sivuilla esiintyneissä 1:48 Thunderbolteissa,laskutelineiden sisäpuolet ja kuilut,keltaisen vihertävät ovat väriltään.Hyviä esimerkkejä löytyy You Tubestakin, oikeista Thunderbolteista ,joita nykypäivänäkin lennetään.Itse maalasin samantapaisen aukot myös väärällä sävyllä aikoinaan.Kk aukot sais olla vaikka mustalla maalilla aidonnetut.Näin vähän lennetyn näköiseen ei ole pakko säistää kk ruutivanoja kenties.Kaikkiaan upea kone.Hyvää työtä.
Jos 1:72 pitää syntyä tuommoista jälkeä, en viitsi varmaan edes laittaa tänne esille omaa 1:32 mersuani kun se valmistuu =S heh
Kyllä tämä edustaa hopeamaalauksen huippua. Tämän ominkin silmin nähneenä voi vain ihastella Ari A:n rakentelutaitoja. Aina tällaista nähdessään omat tekeleet näyttävät masentavilta, nyyh…
Huikean hieno ukkospultti, maalaus ja sävyvaihtelut onnistunut todella mallikkaasti. Rakennusjälki hienoa katseltavaa, kyllä osaavissa käsissä saa revellin mallistaki realistisen ja hienon.Loistelias malli:) Oliko tässä moottorin ja moottorikopan sovitus ongelmia?
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Nyt en hiffaa noita ropelin lapojen valkoisia kärkiä,yleensä ne on aina keltaiset ?
Olet Teppo aivan oikeassa, keltaisethan ne pitää olla. Ihmettelin hiukan itsekin niitä maalatessani. Olisiko Revellin ohjeissa ollut kuitenkin valkoiset. Olen hävittänyt ohjeen, en voi tarkistaa.
Ari A Honkonen kirjoitti:
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Olet Teppo aivan oikeassa, keltaisethan ne pitää olla. Ihmettelin hiukan itsekin niitä maalatessani. Olisiko Revellin ohjeissa ollut kuitenkin valkoiset. Olen hävittänyt ohjeen, en voi tarkistaa.
Ei nyt ole haudanvakavaa katsoa valkoisiakaan kärkiä,tosin muutos on aika helppo toteuttaa.Itse muistan ohjeen keltaisena,no paremmin muistavat valaiskoon asiaa ?
Kauko Suntioinen kirjoitti:
Aina tällaista nähdessään omat tekeleet näyttävät masentavilta, nyyh…
No Kauko,älähän nyt, kyllä mallisi ovat olleet aika hienoa katsottavaa ja kovaa yritystä,kyllä se siitä.
jarno törmänen kirjoitti:
Oliko tässä moottorin ja moottorikopan sovitus ongelmia?
Joo, eihän sitä koppaa saanut paikalleen ilman kovertamista. Aika paljon piti koppaa ohentaa.

Kiitoksia kaikille kommenteista.

Ari
Kyllä on puhtoisen hieno! Oisko ehkä seuraavaan malliin kiva vetää jotain säistyksen tapaista.
Hyvä ja siisti malli, mutta kun katselin kuvia niin huomasin että kabiinin edessä vasemmalla puolella melko pitkät rivit tehtävä merkintöjä. Ja kumminkin ulkoasu kuin suoraan tehtaasta juuri valmistunut, eli pientä ristiriitaa havaittavissa. Toki jokainenhan tekee niin kuin lystää, mutta mielestäni olisi noitten tehtävä merkintöjen kanssa vaatinut jo käytön jälkiä mukaan.
Ihan työjälkeä arvioiden: Pikku mittakaavaan tehtynä erittäin siististi rakennettu ja maalattu. Puhtoinen, mutta hieno!;)
Honkonen osaa rakentaa.
Silmiä hivelevän hieno toteutus. Piste.