Pienoismallit.net

Tie Ugly

Tie ugly sai nimensä kirjaimellisesti rumasta ulkomuodosta.

Aluksia rakensivat yleensä salakuljettajat ja piraatit joilla ei ollut niin hyvät resurssit kuin isoimmilla liigoilla/mafioilla, nämä alukset olivat kuitenkin ulkonäöstään huolimatta vaarallisia laittomien viritysten takia.

Viritetyt moottorit ja laser- sekä ionitykit yleensä kuitenkin kuluivat käytössä nopeammin kuin tavalliset aseet, joten niitä piti huoltaa jatkuvasti, onneksi sotien aikana varaosista ei ollut pulaa.

Ugly aluksia on myös x-ugly, b-ugly, tie-y, tie-x malleina jne…
eli siis kaikista mahdollisista aluksista kasattuja "sekameteli" soppia.

Mallista itsestään että edellisestä tie defender projektista jäi yksi ohjaamo ja siipi jäljelle.
tilasin sitten myöhemmin x-wing pocket model mallin tämä projekti mielessä, joista sitten kasasin tämän piraatti aluksen.

Malli oli tehtynä noin viikossa, terapia malli siis.
Maalaus taas on tehty kokonaan pensseleillä, Mallit olivat valmiiksi maalattuja, mutta eihän ne sopineet aihepiiriin joten maalasin mallit uusiksi tummemmilla sävyillä.

Kommentit

Erittäin hauska ja omaperäinen idea, hieno toteutus ja näyttää sopivan ränistyneeltä ja kulahtaneelta, kuitenkin niin että vielä uskoo sen olevan lentokykyinen. En ole noita revell:in SW-koneita tullut ainakaan vielä kokeilleeksi, mutta kyllä silti tietää, että suurin osa yksityiskohdista on omaa tekoa, tämä tietenkin plussaa. Tykkään =)
Mukavaa vaihtelua perinteiseen SW-mallailuun. Oliko noita aluksia "virallisesti" tähtien sota-universumissa vaiko vain oman pään ulottuvuuksissa?
Petri Ryhänen kirjoitti:
Mukavaa vaihtelua perinteiseen SW-mallailuun. Oliko noita aluksia "virallisesti" tähtien sota-universumissa vaiko vain oman pään ulottuvuuksissa?
kyllä näitä löytyy sarjakuvissa ja kirjoissa ainakin star wars wikin mukaan. (wookiepedia)
Sieltä minä löysinkin idean tähän, melkein samanlainen on esimerkki kuvana siellä.
jännän mallinen on khyl.. toteutus on hyvä..