Pienoismallit.net

F/A-18C "VFA-82 Marauders"

Hiukan vajaa kaksi viikkoa sitten sain kunnian tulla isäksi kerrassaan upealle pienelle pojulle!
Alkutohinoista johtuen, on mallailu jäänyt toissijaiseksi… Kuitenkin vauva-touhujen ohessa sain niputeltua tällaisen Hasegawan valmisteen. Mittakaavan jäädessä tosin tähän "pienempään." ;)

Mallisarjan ollessa varsin suoraviivaista rakentamista, se sopi mainiosti ympäri asuntoa säntäilevälle tuoreelle isukille, ja rakentelin/maalailin sitä varsin katkonaisella tahdilla. Pääasiana ollen lähinnä saada puuhailtavaa, kun vaavi nukkuu.

Lopputuloksena nykyään jo lakkautetun VFA-82 Maraudersien kone, pikaisesti tietokoneitse kyhätyllä tukialuksen kannella, jota reunustelee Ikeasta 50sentin hintaan haalittu puinen kehys. :)

Kommentit

eetu. 3.4.2010 14:26 Vastaa lainauksella
Siisti ja tasainen maalipinta.mistä tuo pohja on tehty?
Todella näyttävä malli! Hienosti vanhennettu. Saisko vaan lähempää kuvia niin voi fiilistellä lähempää?

PS. Onnea muksun johdosta:) Mulla on sama tilanne, kuin sinulla juuri, mutta se ero, että mä en saa malleja valmiiksi:) Nim. 3kk vanhan pojan isä.
Onnittelut perheenlisäyksen johdosta (myös Antille)! Malli näyttää onnistuneen sekin erittäin hyvin (uhkaavasti näyttää siltä, että tässä on taas klassinen tapaus siitä, että miestä ei näy lähimaillakaan kunhan jälkikasvu on syntynyt). Nimim. vielä toistaiseksi poikamies ja täysin tyytyväinen asiantilaan (eli mallailullekin on aikaa kunhan työnteolta ehtisi).
Onnea vain täältäkin. Meidän poika syntyi marraskuussa, eikä mallinrakennus ole ollut ensimmäisenä listalla… pari keskeneräistä projektia piti siirtää toisaalle, ettei nyt pientä altista liuottimenkärylle. Ehtii haistelemaan liimaa sitten murrosiässä…:) Siisti Hornet, eipä tuosta oikein mitään pahaa sanottavaa ole. Laivuetunnus alustan nurkassa on kiva lisä. Onko tietoa, vaihtoiko tämä Vietnam-veteraanilaivue näihin suoraan A-7:sta?
Mukavan näköinen,hieman kuluneeksi säistetty Hornet.Juu, onnea kaikille tuoreille isille ja miksei äideillekkin.
A Lappalainen kirjoitti:
Laivuetunnus alustan nurkassa on kiva lisä. Onko tietoa, vaihtoiko tämä Vietnam-veteraanilaivue näihin suoraan A-7:sta?
Kyseinen laivue teki viimeisen purjehduksen tukialuksella A-7E-kalustolla kesäkuussa 1987, heinäkuussa laivue nimettiin uudelleen VFA-82:ksi entisen VA-82 jäädessä pois käytöstä. Marraskuussa 1987, laivueesta tuli ensimmäinen aktiivipalveluksessa oleva F/A-18C-laivue.
Hieno malli, erityisesti pidän maalipinnan sävyistä ja alustasta. Tosi skarppia.

Onnea isäksi tulon johdosta - meillä nuorimmainen (4v.) kyselee jo että saisiko vitriini-malleilla leikkiä. Toistaiseksi on uskonut kun olen sanonut että niillä leikin vain minä.

Petri
Kuvien perusteella todella hyvin maalattu kone. Lähikuvat olis kivat:) Elävä pinta, vaikka ei ole loppuun kulunut ja rähjäinen. Onnistunut malli vauvan hoidon lomassa :)
Hyvin nätisti toteutettu hornet. Säistäminen ja paneelirajat on tehty erinomaisesti. Hyvää työtä!

Onnea perheenlisäyksen johdosta!
Ihmettelen suuresti, ettei tämä ole ollut viikon mallina. Loistavasti tehty maalipinta, ei ole valittamista missään kohdassa mallia. Säistys on onnistunut loistavasti. Ottaa päähän etten ite varmaan koskaan kykenisi näin hienon mallin tekemiseen. Olisko vinkkejä, miten saisin omistanikin hienoja?