Pienoismallit.net

Tankintappaja

Tämän talvisotadioraaman rakensin melko samoihin aikoihin erään toisen lumisiin maisemiin sijoitetun dioraamani kanssa. Vuosi oli siis 1996, eli olin 13–14-vuotias.

Näistä kuvista se ei valitettavasti kovin selkeästi näy, mutta dioraama kuvaa sitä, miten sankarimme yrittää pysäyttää panssarivaunua suistamalla telaketjun koivuhalkoa apunaan käyttäen. Alunperin mukana oli toinenkin figuuri, joka oli heittämässä molotovin cocktailia takakannelle, mutta jätin sen lopullisesta dioraamasta pois.

T-28 on ICM:n sarja, jonka detaljit muistelen rakentaneeni melko pitkälti uusiksi. Figuurin vartalo on miljoonalaatikon osista kasattu ja muokattu. Pää on Hornetilta.

Kommentit

Hemmetin hieno! Huomatkaa että Tomi on ollut sangen nuori tuohon aikaan. Perehtyminen ja työnjälki kertonee asiaan suhtautumisesta suurella antaumuksella.
Erittäin mukava nähdä näiden osaavien mallareiden tekeleitä takavuosilta harrastusten alkuajoilta..
Tomilla on näköjään ollut homma hallussa jo juniorivuosina. Näyttää siltä että vaunu mönkii eteenpäin jonkin tykistökeskityksen tohjoksi ampumalla aukealla - eipä ole moni männynrunko jäänyt pystyyn.
Mahtava! Ei olisi mulla kyllä riittänyt ikinä tuossa iässä kärsivällisyys tai kyvyt tuollaiseen. Ei sen puoleen, että ne riittäisivät vieläkään :)
Tosi hieno malli. Voitko kertoa mistä ostit. Vai onko se salaisuus?
Hieno! Itselläni menisi todella pitkään, että pääsisin tuohon samaan lopputulokseen. Olet ollut todella nuori kun tuon rakensit ja jo silloin olet ollut erittäin taitava mallari. En osaa itse sanoa mitään moitittavaa tästä mallista, joten se on ansainnut nämä pisteet.
oon ettinyt just tallaista vaunuu kaikist helsingin kaupoista eioo vaa nakyny