Pienoismallit.net

Brewster B-239

Minun toinen pienoismalli, jonka olen koonnut. Yksinkertainen ja helppo koottavaksi.

Kommentit

juu toi ohjaamo vähän häiritsee ja maalauksessa esim:pohja mut muuten ihan ok toiseks malliks
Pernax 22.3.2010 18:21 Vastaa lainauksella
Kasassa, maalattu ja siirtokuvat. Hieman tarkkuutta lisää kasaamiseen mm. tuo nokka mennyt väärin päin, pakoputket olisi pitänyt olla alespäin. Mutta tästä on hyvä jatkaa varsinkin kun toinen mallisi kyseessä.
Olet varmaan laitellut osan siirtokuvista mattapintaisen maalin päälle, osan taas kiiltävän maalin päälle? Huomaatko eron? Mattapinnalle laitettu siirtokuva "hopeoi". Mattapinnalle siirtokuva ei tartu kunnolla ja alle jää ilmaa, joka aiheuttaa hopeoinnin. Siirtokuvien alle pitäisi laittaa kiiltävää lakkaa ja lakan kuivuttua vasta laittaa siirtokuva. Siirtokuvan kuivuttua sitten mattalakka siirtokuvien ja maalattujen aluieden päälle, jos haluaa tasaisen kiillottoman pinnan.

Kuomun raamien maalaamistakin kannattaa jossain vaiheessa alkaa harjoitella, mutta ei se tokassa mallissa mielestäni nyt niin ratkaisevaa vielä ole.

Mun toka mallini aikanaan ei näyttänyt likikään näin hyvältä!

t. Mikko
Kyllä on komea toinen malli! Olet oikein maalannut toisen mallisi ja se on hyvä juttu. Itse en uskaltanut maalailla mitään toiseen malliini. (Eikä vielä neljännessäkään mallissani ollut maalia…) Mikko jo edellä mainitsikin noita ohjeita mitä toiseen malliin kannattaa tehdä.
Pete N 26.3.2010 05:58 Vastaa lainauksella
Hieno toiseksi malliksi, siita se lahtee! Aloittelijana ei pojoista kannata masentua!
Toiseksi malliksi aika hieno.Eikun eteenpäin.
.. 26.7.2010 20:41 Vastaa lainauksella
Tosi hieno toiseksi malliksi. Maalaus on ihan hyvä paitsi että musta kiiltelee hieman. Hieno BW!