Pienoismallit.net

KV-2 "Big Turret"

Ensimmäinen 1:35 skaalan vaunu on valmis! Ennen mittakaava 1:72 oli eniten sydäntä lähellä mutta hankittuani Tampereen Harrasteesta tämän Klimin olen sen jälkeen tehnyt jo muitakin tämän skaalan malleja.

Klimi on mallattu spraylla joka on mielestäni parempi vaihtoehto kuin pensselimaalaus ja halvempi kuin ruisku. Olen kokeillut omasta mielestä rohkeasti vanhennusta ja likaamista. Mielestäni Klimi on ihan kelvollinen ekaksi "heräteostokseksi" mutta malli kerjäsi itselleen ympäristön…

Pohja on ohutta vaneeri levyä jonka päälle olen levittänyt liiman päälle hiekka sirotteen ja ruohomaton. Nekin tarttuivat mukaan Harrasteesta. Harrasteesta ostin myös Mini Artisin "Soviet tank crew at work" sekä Italierin "Field tool shop" Hintaa tälle ostos läjälle lähenteli minusta vain n 50e joten suosittelen Harrastetta halvoista hinnoista ja hyvästä valikoimasta! Lisäksi dioraamassa on myös pari itse tehtyä yksityiskohtaa mm. rullalle kääritty naamiointi verkko tankin moottorokannella sekä narukerä lokasuojalla jne.

Tämä malli on tehty monta kuukautta sitten mutta joskus tulee mieli lisätä ja parannella jotain. Malli tuntuu jotenkin keskeneräiseltä ( figuuritkin ovat irtonaisia eli eivät liimattuja alustaan) Nämä ovat ensimmäiset figuriit jotka olen koonnut ja maalannut 1:35 skaalassa jotta älkää tuomitko niiden perusteella koko mallia! Sain silti TODELLA mukavan kokemuksen isomman skaalan panssarista. Tämä oli ensimmäinen mutta ei todellakaan viimeinen! :D

Kommentit

Hieno ja elävän näköinen kokonaisuus!
Tuo on muuten KV-2 eikä KV-1. :D
Muuten ihan hieni mut toi vihreä näyttää vähän liian kirkkaalta noissa lähikuvissa.
sv 10.6.2007 16:50 Vastaa lainauksella
Nimi korjattu. Kerroin tuossa kuvatekstissä että väri näyttää vaalealta siksi koska kuvassa on käytetty salamaa jotta vanhennus ja lika erottuisi.
Lurri 10.6.2007 19:57 Vastaa lainauksella
On kyl aika tyylikäs kehitelmä, varsinkin noi kosteat telat näyttää hienoilta ^^
noista ekoista kuvista tulee mieleen kostean hyinen aamu =)
tosihieno ehkä hiukan räikee väri, tää on mun lemppari tanki malli sitte tiger II:sen
Joo öljyssä tosiaan kun silmiinkin on aika isot läiskät päässyt :D