Pienoismallit.net

Su 27B Flanker

Malli valmistunut kesällä 2009. Kuvattu pilvisellä säällä ulkona. Maalattu Revelin ja Humbrolin emali maali sekoituksilla. Paneeli linjat mustaa akryyli maalia, vettä ja tiskiainetta. Mallissa myös tamiyan läpikuultavia maaleja moottoreissa.Luulisin tämän Su 27 Flankerin olevan jokin koulutus käytössä olevaa konetta. Flanker mallin valmistaja on Academy ja sarjassa tuli siirtokuvat vain tähän yhteen versioon.

Kommentit

hienoa jälkeä etenkin nasellien sinistykset!
Nätti kone,hieman kummastuttaa maastovärit moottoreiden ulkopinnoilla,vai olisiko tarkoituksena kuvata sinistymistä,jota kuumuus aiheuttaa.Johonkin olen itse ruiskaissut sprayta,joka kuultaa läpi sinisenä.Motonetin autotarvikepuolella on laseihin tarkoitettua,se aika hyvä niksi.Kuitenkin komea kone ja hienot sävyt ja kuviot.
Pernax 11.3.2010 19:30 Vastaa lainauksella
Näyttävän näköinen SU-27, hienosti maalattu varsinkin nuo suihkusuuttimien sinertäminen. Miten muuten olet ne toteuttanut ? Ainoa moiten mikä pistää omaan silmääni on tuossa alhalta päin otetussa kuvassa, jotenkin vain nuo ohjukset näyttävät leluilta, siis muuhun koneeseen verrattuna.
Hyvännäkköinen flanker. Värit ovat kohdallaan ja kaavio hyvin maalattu. Erityisesti pitää mainita loistavasti toteutetut moottorit. Ovat juuri samalla tavalla riemunkirjavia kuin oikeissa flankereissa.
Upeeta työtä. Minkälainen tämä academy sarja oli rakentaa?
Juu no,etupyörän ja sen "suojuksen" kanssa oli sovite ongelmaa. Siinä olisin voinut kaivertaa pois muovia. Tein siinä jonkun toimenpiteen. Muuten yhden slatsin ei nämä jotka on alaspäin tässä mallissa. Se slatsi sitten oli paksumpi kuin siipeen liitettävään kohtaan.Yksi niistä vain. Ikkunat olisi voinut sovittaa vielä ja hioa/leikata istumaan hyvin paikoilleen. Jotain taisin leikata mutta tahtoi olla silti liian tiukasti oikealta puolelta. Jokin rako jäi siihen mutta ei haittaa se on pieni ja muutenkin ikkuna istuu hyvin. Täytin siihen Humbrolin Puolikiiltävää lakkaa lakatessani konetta.
Rakentaminen kesti valmiiksi saamiseen noin kuukauden.
Pernax kirjoitti:
Näyttävän näköinen SU-27, hienosti maalattu varsinkin nuo suihkusuuttimien sinertäminen. Miten muuten olet ne toteuttanut ?
Ensin on maskattu metallipinnat ja maalattu pensselillä, Revelin 90,91,99 sävyillä eri paneelikohdat metallipinnoiksi. Pienellä mattoveitsellä on paneelilinjat käyty läpi kevyesti.

Tamiyan Smoke, värillä on kaikki metalli alueet maalattu pensselillä ja että paneelilinjat peittyvät samalla.

Läpikuultavilla Tamiyan sinisellä ,keltaisella ja Smoke:lla on "säistetty metallipintoja. Paitsi takapuomin molemminpuolilla olevat "ritilät?" jotka on muun mallin litkultelussa tehty.

Jaahas mikä tämä lentokoneen anatomia on nimeltä suihku suuttimet?…Jotka on sattumanvaraisesti Tamiyan läpikuultavalla sinisellä sieltä täältä säistetty pensselillä.

Humbrolin 33 matta mustalla maalattu "suuttimet" ja nopeasti sen jälkeen Mineraali tärpätti, lakkabensiinissä dipattuja Toppz puikoilla pyyhitty ylimmääräinen musta väri poispäin suuttimista. Kumihanskat kädessä hierottu vielä suuttimia jotta sais pois karvoja jotka on jäänyt Toppz puikoista. Suuttimien rakoihin olen pyrkinyt jättämään sitä mustaa maalia. Suuttimet olen maalannut erikseen.

Tuo Humbrolin musta kun se on maalattu metalli (revelin 91 tais olla) päälle ja kuivunutta. niin se liuottaa sitä metalli väriä nopeasti. Ehkä olen kahteen kertaan joutunut maalaamaan metallivärillä suihkusuuttimia (korjannut niitä).

Koko kone paitsi ikkunat,renkaat ja ohjukset olen lakannut Humbrolin 135 satiini lakalla.