Pienoismallit.net

Opel Maultier Funkwagen

Konversio

Veteraanimalli aikojen takaa. Perustuu Italerin Opel Maultieriin, johon scratchinä rakennettu radiokoppi päälle. Mallin olen kai nähnyt jossain Verlindenin tuotekuvastossa… Telat on aftermarkettia, mut en muista varmaksi olisivatko olleet Friukkarit.

Sisällä kopissa on tietty radiolaitteet, työpöytä, valaisimet, vaatekaappi jne. Figuuri on Tamiyan remonttireiskat-paketista. Tuon variksen alkuperää on muista enää. Penkki on rautalankaa ja tammiviilua. Lyhtypylväs alumiiniputkea, tussin runkoa ja rautalankaa. Jalkakäytävän kivetys on itse valettu kipsistä ja katukivetus on joku valmis levy.

Kommentit

Täyvet olisin antanu, mutta noi ikkunat on jotenkin reunoiltaan…eiks pitäisi olla jonkinlainen kummitiivisteen malline? Erittäin hieno joka tapauksessa!!
Kiitos vaan…

Tarkoitit vissiin noita ohjaamon ikkunoita? Siinä on sarjan mukana tulleet ikkunat paikoillaan, siks näyttää hölmöltä.

Toi on tosiaan yhden huonon kuvan perusteella rakennettu, ilman parempaa tietoa ja tarkkuutta. Tekele on jo vanha, joten nykyään ehkä osais kiinnittää asioihin huomiota toisella tavalla. ;) Eikä toi Kopparbergin siideritölkistä tehty kattokaan ihan suora ole. =D