Pienoismallit.net

Rover 7 Ambulance

Tamiyan sarjasta lähes suoraan laatikosta. Ainoastaan paarien kiinnikkeet ja oikea etulokasuoja on tehty itse.

En edes muista milloin olen tämän mallin ostanut, saati aloittanut rakentamaan. Laite oli vuosikausia maalattuna, vailla viimeistä silausta ja kokoonpanoa. Kunnes loppuvuodesta 2009 sain inspiraation ja rakensin mallin valmiiksi.

Malli on maalattu Humbrolin ja Revellin maaleilla ja tarroja käytetty rekistereissä ja punaristeissä. Muuten tunnukset on maalattu. Konepellissä on "ruosteläikkä", joka syntyi vahingossa siveltimen osuttua siihen… Huomasin asian liian myöhään, mutta tulos on silti ok.

Kommentit

Vanha kunnon Ambulanssi-Rover. Mainio, voisko sanoa, marginaalimalli loputtomassa sotakalustoarsenaalissa. Pölyinen fiilis, toivottavasti amppari on sisäpuolelta vähän siistimpi? On sitten kivampi kuskata potilaita jsp:lle. Tuo oikeanpuoleinen lommoinen lokasuoja tuo malliin elävyyttä totta tosiaan. Kärry lienee käynyt läpi kovia sotaharjoituksia.
Juu katsos… sisältä on ihan siisti peli. Brittipojat on vaan iltalomilla pubista tullessaan riipineet Lantikan pöpelikön kautta, josta on seurannut hieman pintavikaa. Tämä vaan on toistunut jokusen illan peräjälkeen, jonka johdosta lanssi otettiin kolleilta pois… =)