Pienoismallit.net

Befehlspanther ausf. A

Komentovaunun huoltohetki.

Dragonin Pantteri kevyesti maustettuna. Zimmeriitti revellin kitistä, moottorikannen etsatut ritilät miljoonaboxista ja Friulin telat. Figuurit on koottuja teoksia boxin pohjalta ja naamiointikäyttöön otetun aidan tein balsasta. Kuusenoksat on värjättyä kynsisammalta jotka on käsitelty ohennetulla liimalla.
Tämä valmistui sopivasti Tampereen messuille ja oli siellä pällisteltävänä.

Kommentit

Hieno malli,komea naamiointi ja figuurit lisänä.Kuvat jotenkin kellertävän sävyiset,ehkä sähkövalosta ja kameran säädöistä johtuva juttu.Päivänvalossa varmasti monet eri värisävyt tulisivat mallissa paremmin esiin.Hienoa työtä.
Mielestäni malli suorastaan huutaa alustaa itselleen. Pantteri on mielestäni oikein onnistunut.
Samaa mieltä Tommin kanssa, tee ehdottomasti alusta. Tuossahan on jo valmiina lähes kaikki ainekset dioraamaan, lisää vain alustan.

Vaunu on onnistuneen, ja kiinnostavan näköinen rekvisiittoineen kaikkineen.
Hieno pantteri naamiointiverkot ovat aidon näköisiä. Säväyksen minuun teki noiden figuurien sopivuus ja pieni luonnollinen toimintakin kessu kädessä sitä tarkistetaan millaisia ammuksia lastataan, mukavan huolellisesti tehty kaipaa sitä alustaa ja mahdollista muutakin vilskettä ympärilleen. Viikonmalli ainesta minun mielestäni.
Kiitokset kommenteista. Saatanpa tekaistakin jonkunmoisen alustan, pari ideaa on käynyt mielessä. Yritän ottaa parempia kuvia vaunusta luonnonvalossa, kunhan kakaralaumani antaa hetken rauhaa. Ehkä huomenna ehtisi.
Pari juttua muuten tuli mieleeni.

Ensinnäkin lapio on liian puhdas… :D

Pyörät kaipaisivat ehkä hivenen rasvaläiskiä ja tornin katolle voisi laitta MG:n nojallee kun ei ole asennettu jalustaan.
Itse asiassa tarkoitus oli laittaa MG-34 purettuna tornin katolle, mutta aika loppui kesken, siis Tampereen näyttelyn suhteen. Katsotaan nyt, kun on pari Aberin MG-34:n piippuakin tuloillaan kuivalaiselta.
Sitäpaitsi, itselläs on lunta putkessa;) ):( :0:/. Ja huutomerkki.
Olikos muuten tolla "pyllistävällä sedällä" nortti huulessa? Jos ei oo niin sopis kyllä mainiosti… :)
Ei ole huulessa, vaan siinä sormien välissä.
Oikein tyylikäs kokonaisuus. Naamioverkot ja aita näyttää hyvältä, alusta oisi mukava lisä tähän. Figuurit onnistunut hyvin, mitähän tuo mustapukuinen sotilas miettii kun on nuin myhäilevä ilme? Oisiko edellispäivän seikkailut kenttäbordellissa vielä mielessä:) Telakoneiston kura ja muta toteutettu nätisti. Työkalut ehkä liian puhtoiset, muuten ei moitittavaa
Terv:jarno
Kiitokset palautteesta.
Työkalut ovat tässä yksilössä puhtaita, koska miehistö on laiskaa ja toistaitoista. Lataaja Jurgen yritti kerran tehdä kirveellä polttopuita, mutta löi heti hamarapuolella korvaansa, josta seurasi viikon vasemman korvan käyttövapautusta. Ajaja Erich Scheissenberg aikoi tehdä telaremonttia, mutta hajotti vääntöraudan ja venäytti pahasti pakaralihaksensa. Pysyvä työkalujen käyttökielto.
Ja sittenhän tietysti on vielä se radisti Willyn epäilyttävä kuolemantapaus, johon liittyi muuli ja kolme Berliiniläistä revyytyttöä. Mutta siitä ei paljon puhuta.
mallaaja 8.3.2012 15:05 Vastaa lainauksella
mulla on kans pantteri…kiva oli kasata… liitin sen tuossa eilen diodraamaan…
saatan pistää tänne arvosteltavaksi.