Pienoismallit.net

Over the hills and…

…far away.

Eli tulevan dion on tapahtumapaikka on kapea vuoristotie, jossa Hans on vähän erimieltä kapun kanssa tauon paikasta. Hän pitäisi ennemmin pienen breikin ja ihailisi maisemia leipää syöden sekä hörppien juomaa.Gerhard tuo ahkera poika jo ahertaa auton kimpussa.

Opelia parantelin rakentavien kommentien mukaan. Lisäilin paljon pikkusälää lavalle.
Itse tehtyjä osia on mm leipä, muki Hanssin kädessä, vaijeri lavalla, arkkuja, konekiväärin hihnaa, + Opeliin itse tehdyt osat.

merkinnät

Toinen dio yritelmä olisi valmis… siis taas kuvatessa muutamia juttuja paljastu jota vielä pitää vähän fiksailla. Tausta kallion varjostuskohtia pitää vielä pehmentää. Mutta kokonaisuuten mielestäni onnistuin kohtuulisen hyvin. Paljon tyytyväisempi kuin ensimäiseen diooni.
Pieniä yksityiskohtia. Joutu perustamaan detailille oman kansion, kun ei sallinut lisätä kuin 2 kuvaa valmis kansioon.
Erillaista kasvillisuutta lisätty pääasiassa luonnosta löytyvillä materiaalilla. Lisäksi heinikkoa rakennetti hamppunarusta.
Kallio sai useita eri värisävyjäpintaan. Hain sellaista punasävyteistä kalliota kuivalla seudulla. Lätkin sellaista 5 eri väriä pintaan. jonka jälkee voimakasta harjausta hammasharjalla, jotta kivimäinen kiilto tulisi sellaisiin paikkoihin johon tuuli pitäisi paikat roskista pois. Sitten vielä punasävyistä pigmenttijauhetta ja taas kerran harjausta .. maalia… harjausta.. pigmenttiä jne. Kunnes sai itseään tyydyttävän pinnan. Kuvausta varten koristelin vähän keskeneräisellä stagilla ja kasveilla, jotta vähän saisi tuntumaan tulevasta Tien pintakin on vielä vaiheessa ja hakee vähän värisävyjä.
22-23.02.10 Parina iltana olen dion pohjaa väsännyt. Alustana on taulunkehys jonka päälle sellaista jotain finnfoam kaltaista levyä. Levyyn itseensä jo tein valmiiksi kallion syvennyksiä. Kun alku hahmotelma mielytti niin päälle das massaa. Kallion kuviot on painettu sitten rutistetulla foliolla ja lisäkorostuksia sekä uurteita neulalla märkään massaan. Itse olen tyytyväinen pintaan, mutta eriviäkin kommenteja otetaan vastaan ja kehittäviä ideoita :D