Pienoismallit.net

53 Chevy bel air coupe

Kaltoinkohdeltu hieman muunneltu bel air. Mallia tehdessäni keskityin lähinnä konetilan yksityiskohtiin ja harjoittelin ruosteen tekoa ja katon muokkaamista. Mallille on tarkoitus tehdä jossain vaiheessa yksinkertainen diorama alustaksi.

Kommentit

Terve.Hieno letukka tulee mieleen 60 luvun lopun kustomit.kauhtunut ulkoasu sopii mukavasti autoon, kaikinpuolin siistiä ja asiallista työtä.Valkosivut ku maalaisi ja pari straippia pintaan niin vot:) mutta hyvä näinkin ei muuta ku uutta vaan työstämään.Moottori ja konehuone muutenki onnistunut mukavasti
Kaunis ja tykkään ruosteesta ja konehuoneen vanhentamisesta. Myös renkaat sopivan väriset. Mainio malli. Lisää tällaista työtä.
Ruostetäplät näyttävät aidoilta. Moottoriosasto on tosiaan käytetyn näköinen. Hyvää työtä.
Hieno Chevy! Ruosteet näyttää tosiaan hyville ja homma niiden kanssa ei ole lähtenyt lapasesta, eli koko auto ei ole täynnä isoja ruosteisia alueita. Konehuoneessa kivasti johtoja ja piuhoja ja hyvin on vanhentaminen onnistunut. Ja renkaatkin näyttää hyville juuri noin, eli vähän likaisina. Omasta mielestä tollaset tekstirenkaat sopii tällaseen just hyvin.
Tässä on vahvasti sellaista 60-luvun customhenkeä. Aivan kuin joskus aikoinaan kustomoitu auto olisi jäänyt seisomaan, ja vähän rapistunut vuosien saatossa. Ruosteet ja hieman mataksi muuttunut maalipinta toimivat mainiosti yhdessä. konehuone on myös todella hyvin onnistunut ja uskottavan näköinen. Kiinnostava automalli.

Itse löysin viime viikolla vanhoista varastoistani täsmälleen samanlaisen 53´Chevyn, jota olen aloittanut rakentelemaan muistaakseni vuonna -87, tai sinnepäin. Customi siitäkin oli tulossa. :)
paavo p. 23.2.2010 22:55 Vastaa lainauksella
Hieno kupee ja nätisti ruostunutkin vielä, sekä sopivan likainen konehuone :-)
Samuli 24.2.2010 21:42 Vastaa lainauksella
Kiitokset kaikille kommenteista, Hyvää palautetta on aina mukava saada. Voi taas hyvillämielin jatkaa muita taka-alalle jääneitä malleja.