Pienoismallit.net

KV-1 E

Lisää klimejä.
Operaatio barbarossan alussa saksan joukot etenevät vielä vauhdikkaasti ja venäläiset yrittävät pysäyttää saksalaisten etenemisen. Tämäkin Klim on ollut jo kohtalaisen pitkään taistelussa.
Vaunun rakentamisessa ei ollut mitään ihmellistä niin kuin ei edellisessäkään Hobby bossin sarjat ovat hyvää keskitasoa, menevät kasaan suht koht vaivattomasti. Koska minulla ei ole vielä maaliruiskua kokeilin saisiko erittäin ohuella maalilla tasaisemman pinnan, ohensin käyttämääni akryyliä todella paljon ja maalasin sillä. Todella monta kerrostahan se vaati, mutta maalipinnasta tuli kohtuullinen. Valonheitintä vaunussa ei ole, koska se vaurioitui jo ajossa tehtaalta rintamalle vaurioitunut valonheitin poistettiin, mutta uutta ei kiiressä asennettu. Maalauksen jälkeen litkutus, chippaukset ja pölyt ja niin on yksi klimi valmis hidastamaan saksalaisten etenemistä.

Kommentit

KimmoR 20.2.2010 19:27 Vastaa lainauksella
Ottaen huomioon ikäsi ja mittakaavan, niin olet saanut aikaan varsin onnistuneen Klimin. Itse olisin ehkä lisännyt enemmän nokea pakoputkien taakse moottorikannelle ja tehnyt hinausvaijerit enemmän teräksenvärisiksi. Nyt ne näyttävät kuvissa vihreiltä. Myös etu-kk näyttää kuvassa vihreältä. Muutoin onnistunut lopputulos, ei muuta kuin uutta Klimiä tekemään, koska niitä ei ole koskaan liikaa.
Pertsaaaa 20.2.2010 19:41 Vastaa lainauksella
Runko kk:n putki on musta, mutta taitaa kuvissa tosiaankin näyttää vihreältä. Vaijerit voisivat olla myös hiukan teräsenvärisemmät, ajattelin vain maalattiinko vaijerit vai jätettiin "sinälleen".
T.L. 20.2.2010 21:38 Vastaa lainauksella
Teloissa saisi olla teräksen kiiltoista kulumaa,,, Muuten loisto peli…
Poikkeuksellisesti annan tähtiä…
Jyri No 20.2.2010 21:49 Vastaa lainauksella
Todella hyvä malli. Itselläni ei ole mitään moitittavaa rakennus eikä maalaus tekniikasta. Odotettavissa on tulevaisuudessa todella hyviä malleja.
Komea vaunu ansaitusti viikonmalli.
Teloissa ja pyörästössä varsin uskottavan näköinen hiekka-/kurasotku, miten se on tehty? Sievä Klimi, ei käy kieltäminen.
Nuorelle miehelle onnittelut viikon mallista. Uskomattoman hyvän näköisen Klimin olet saanut aikaiseksi. Tätä jos parantelisi niin pilalle menisi. Todella realistisen näköinen.
T.L. 1.3.2010 22:17 Vastaa lainauksella
Vähän on sanallisesti kehuttu, mutta pisteet puhukoot puolestaan.
Onnea Viikon mallista… :)
Kiitos kaikille onnitteluista ja kommenteista.
Hiekkasotku on teloihin tehty käyttämällä migin pigmenttejä.
minkä sävyisiä mig pigmenttejä olet käyttänyt
Pertsaaaa 18.9.2010 10:38 Vastaa lainauksella
Migin European dust ja Standard rust. Aika pieni on vielä tuo pigmenttivalikoima.