Pienoismallit.net

Dornier Do-335A1 DO-64

1/HLeLv 34

Tämä malli kuuluu "group buildiin" mitä suomikalustoa olisit halunnut nähdä.
Valmistaja Dragon ja minulle ensimmäinen sellainen valmistuslinjalla, laadukas sarja paljon erikois osia mukana luultavasti etsi osia sellaisella messinkilevyllä. Moitteettomasti kasaan todella vähän kittaus yms korjauksia.
Rakennettu suoraan laatikosta mutta siirtokuvat sieltä täältä. Figuuri on Preserin vailmiste ja yritin maalata itse Juutilaisen punaisen valkopilkullisen huivin kanssa. Maalattu saksalaiseen sirpalekaavioon ja ylimaalattu kansallistunnukset ja omat päälle.

Pyrin toteuttamaan fiktiivisen Juutilaisen nimikko "nuolen" siellä jossakin 1946…kohti Uralia.

Kommentit

Nyt on Joni kuvat onnistuneet mainiosti, alkaa ilmeisesti myös valokuvaus olemaan hanskassa. :) Myös malli figuineen näyttää hyvältä, sulla on kyllä tapahtunut silmiinpistävää kehitystä sekä malleissa, että kuvauksessa.
Olmo 10.2.2010 17:57 Vastaa lainauksella
oikein hienosti onnistunut kone, paneelirajat ovat hyvin (tai ehkä ihan vähän liikaa) korostetut ja siipien alapuolen keltainen näyttä vähän paksulta, mutta muuten maalaus on onnistunut hyvin. Erityisen hienot ovat pakokaasuvanat, ne näyttyvät silmääni oikein hyviltä. Mites Juutilaisella on noin vähän ilmavoittomerkkejä=0
Heheh, tää on hyvä! Kyllä noita olis kelvannut näin jälkipolvena ihastella oikeena suomalaisena kalustona:) Hieno malli!
Hienosti tehty malli. Siirtokuvat istuu hyvin. Kuvien taso noussut huimasti.
Sehän on onnistunut hyvin! Hyvää "What if":fiä. Mielestäni maalauskaavio sopii koneeseen. Lisäksi vanhennus on onnistunut hyvin.
Tyylikäs kone ja Juutilainen on erittäin hyvin maalattu kokoonsa nähden. Minun mielestä group buildiin tämän hetken parasta antia.
Upea malli,what iffinä.Vilkaisin vastaavan Tamiyan 1:48 sisältöä ja jopa metallinen paino nokalle on laatikossa,sekä osia aivan hirvee määrä,varmaan niitä tässäkin mittakaavassa riittää.
Näyttääpi oikein hienolta! Sen verran erikoinen, että "kolahtaa" minuun täysillä. Itse olen aina välillä pohtinut, että miltähän tuo näyttäisi, jos siipien alla olisi Stukan panssarintorjuntatykit …
Sen näkee kun kokeilee …
Mielestäni mahtavan näköinen ilmestys vaikka konetyyppi ei ole omaa silmää koskaan niin hirveästi miellyttänytkään. Erityisesti maaluksesta antaisin plussaa.
Mielenkiintoisen näköinen laite. Kyllä tällä ois menty Uralille niin että nuppi tutisee.
A Lappalainen kirjoitti:
Kyllä tällä ois menty Uralille niin että nuppi tutisee.
Uralista en tiedä, mutta nupin tutina olisi ollut taattu :-)