Pienoismallit.net

Opel Blitz

Tämän ostin Ihan sitä varten että saa testailla halvemmalla malilla eri tekniikoita. No kuinkas kävi tähän innostu sitten lisäilemään sitten muutakin kivaa. Polkimet, parit kiinitys hihnat, taakse koukunkiinikkeitä ja tuulilasipyyhkimet on omasta takaa.
Rekisterikilvet ja siirtokuvat jätin vielä laittamatta, sen verran itse tykästyin tähän että antsaitsee tehdä jonkun dion tälle. Laittelee ne sitten.
Tämä oli kanssa ensikosketus italerin mallaihin ja ihan helppo oli kasata. Osat kävivät toisiinsa kuin nyrkki silmää ja muutenkaan ei mitään ongelmia sarjan kanssa ollut. Mitä nyt penselin kanssa säheltäessä, kun 10 purkkia auki yrittäessä vähän aina saada sävyjä puuhun sekä puuhun niihin kohtaan josta öljy on hikoillut läpi,ohjaamon penkiin jne-

Kommentit

Todella nätti ja kiva tunnelma tässä kuorma-autossa. Hyvin laitettu kuraa ja pölyä. Puukuvio hyvin jäljitelty myös.
Äkkiä vilkaistuna ja vielä pienen hetkenkin jälkeen ihmettelen että voiko nuo puu osat olla muovia? Ettei nyt vaan olis joku koivun oksa sahailtu ja liimailtu paikoilleen? Juu, muuten ehdottaisin mäntyä, mutta koivussa on enemmän oksia, näin siihen jäisi jotai oksan jälkiä. Kun siis sahaillaan jostain sormen paksuisesta oksasta "lankkuja". Fillarin mutterit voisi olla ruosteessa/kuluneet. Ainakin nyky kalustossa mutterit saa käytön jälkiä varsin nopeasti.
eetu. 9.2.2010 20:09 Vastaa lainauksella
auto on todella hieno ja siisti mutta hiekka on mielestäni liian järeää.
Kiitoksia kommenteistai. Toni : laitoin fillareiden mutterihin vaikuttamaan ruostemaalia, sekä vetokoukuun ja muutamia kiven iskeymiä lokareihin ja keulaan. Pakoputki olikin jo, mutta ei riittänyt laittaa kuvia. Eetu:kiitos kommenteista toi hiekka oli vaan pikaisesti laitettu valokuvausta varten, ei varsinaista dio
Puuosat näyttävät todella hyviltä, samoin sisätilat. Muutenkin hyvin onnistuneen näköinen malli. Oikeastaan ainoa asia mikä häiritsee ovat ikkunat jotka ovat muuhun ilmeeseen nähden liian puhtaat. Lisäksi niiden reunat erottuvat omituisesti, aivan kuin lasit olisivat hieman väärän kokoiset.
Ikkunoiden reunat todellakin näyttää hieman ihmeellisiltä. Muuten erittäin onnistunut ajoneuvo.
Aidon näköinen ja tehty huolella. Lavan puuefekti loistaa. Siis ei loista sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan on ihan puun näköinen. Hieno on malli. Mulla on tuolla samanlainen ja mielipiteet osien soveltuvuudesta menee lähes yksiin.
Hienosti rakennettu.Lava onnistunut hyvin.Rakentelujälki hyvää ja auto näyttää muutenkin varsin huolellisesti ja ajatuksen kanssa tehdyksi.Ikkunat tosiaan hieman liika puhtaat.Mutta hieno ja jykevä militaria kaara.Missäs häkäpönttö;)
hiano ei voe muuta sannoo säestykset mahtavasti ja muutenkin maali näyttää hyvältä
Kiitoksia eilen kerhossa saaduista vihjeistä ikkunat on korjattu. *Syvä kumarrus*. ja muutenkin kiitokset kommenteista kaikille, niiden avulla vähän vielä fiksailin Opelia. Laitoin uuden aloituskuvan sekä yksityiskohdan lokarista.
Kerrassaan hieno Blitzi.Kymmenen pistettä ja papukaijaa merkki päälle.En oikein löydä tästä mitään korjattavaa kun katson näitä uusia kuvia.Sitten vaan dioraaman kimppuu.
Korjataan edellinen kommenttini muotoon: "Erittäin onnistunut ajoneuvo."