Pienoismallit.net

Opel blitz

Sain tämän jouluna ja päätin rakentaa sen heti .Tämä on ensimmäinen 1:35 rakentama auto.

Kommentit

Väittäisin että paras kalustomallisi tähän mennessä. Siististi maalattu, ja kasattu.
Jäähdyttäjän ritilän litkuttaisin vielä mustalla/harmaalla, niin siihen saisi syvyytä. Lavalla oleva vaijeri on turhan hopeinen. Naamiomaalaus on onnistunut, ja pölytys on hillittyä. Jotkin renkaista toisaalta kiiltelee, ja tuulilasi on turhankin pölyinen muuhun ajoneuvoon verrattuna.
Selvästi tekemällä oppii ;)
Komppaan jounia aika pitkälle.Hieno on jokatapauksessa ku ottaa koon huomioon ei ole mikään hirveen iso mut ei pienikään.Kokoki on jonkunlainen rajoittava tekijä, ehkä noi vihreät naamioraidat oisi voinu maalata hieman siistimmin.Onko auto jotain osa dioraamaa? Hyvät kuvat:)
eetu. 23.1.2010 20:27 Vastaa lainauksella
hieno mitä nuo puut on? tieto auttaisi minua dioraman tekemisessä.
Auto näyttää tosi hyvältä, mutta tuo maastossa oleva oja ei oikein. Vesi ei ole luonnossa näin kirkasta, ojan pohjalla se on yleensä likaista ja tummaa. :) Aika hauskaa miten oletus- ja kolmoskuvassa auton maastokuviointi jopa toimii, ainakin minulla menee hetki hahmottaa että missä sen ääriviiva paikoitellen tarkalleen ottaen menee.
Tämän dion laitoin muuten vaan kun en keksinyt muuta kuvaus alustaa.En ole keksinyt tähän mitään .Kasvit takana on kuiva kukkaa joka mun mielestä tomii ihan hyvin.Kuivakukat on aseteltu ruukussa koristeeksi.Siitä oon leikannut sopivia nippuja, eikä ole kalliita.Ruoho on warhammer sarjoista.Raidat on joskus kynäruiskulla vaikea vetää suutin tukossa just väärään aikaan.Pölytystä ei aina huomaa jos tulee liikaa väärään kohtaan,pitäs olla hyvä paikka ja valot.