Pienoismallit.net

Autoblinda AB41

Kahden ja puolen päivän irrottelun lopputulos. Italerin pikkuskaalan Italialainen panssariauto rakennettuna melkein suoraan boksista. Ainoastaan astimet metallilangasta ja tykinpiippu injektioneulasta.

Kommentit

1:72??? Ei uskoisi, näyttää isommalta skaalalta. Hiton hyvin oot onnistunut vanhennusten kanssa, varsinkin mittakaavaan nähden. Tuohon alustaan olisi toki voinut tökätä ruohotupsun tai pari ja vaikka yhden figun antamaan mittakaavaa.
WoW =)
Mittakaavaan nähden erittäin onnistunut maalaus. Kuvat tuovat mallin vähän liiankin lähelle katsojaa. Ei taida olla juurikaan isompi livenä, kuin noissa pikkukuvissa näkyy?
pieni on khyl kun noita omia 1:72 skaalan autoja yms. katselen mutta keleen hyvin on onnannut kaikin puolin..
Sen se teettää kun minuun tutustuu. Sillä erotuksella vaan että jälki on parempaa.
Miska 20.1.2010 10:18 Vastaa lainauksella
Nätti! By the way… Miten voit ostaa pienoismalleja jos oot työtön?
No kyllä nyt pukka hienoja malleja! Minäkin luulin mittakaavaa isommaksi. Pirun hyvin olet onnistunut tuossa vanhentamisessa, kerta kaikkiaan! 4.5 ja silleen!
Kiitos kommenteista!:) Itse olen ihan tyytyväinen tähän. Figun joskus saatan laittaakkin tähän, mut Tikkakoskelle menee nyt tällaisenaan Kuvat ehkä on turhan isot skaalaan nähden kuten Jouni sanoi. Ja Miskalle tiedoksi et vaik työtön olenkin, niin se on rahankäyttö kysymys.
Näiltä 2 ja 2,5 tähden arvostelijoilta olisin taas kommenttia odottanut, mut näköjään turhaan. Tuntuu joskus et annetaan tähtiä tekijälle eikä mallille. No makuasioitahan nämä on, mut ois kiva joskus kuullakkin se et mikä mallissa mättää kun tollaisia pojoja annetaan.
MikkoHeikkinen kirjoitti:
ois kiva joskus kuullakkin se et mikä mallissa mättää kun tollaisia pojoja annetaan.
Veikkaan, että kaikki eivät ole tämänkään mallin yhteydessä välttämättä tajunneet katsoa, mistä mittakaavasta on todellisuudessa kyse, vaan ovat antaneet arvion luullen tätä esimerkiksi 1:35-malliksi.

Pikkuskaalan malliksihan tämä on oikein mainio.
MikkoHeikkinen kirjoitti:
Näiltä 2 ja 2,5 tähden arvostelijoilta olisin taas kommenttia odottanut, mut näköjään turhaan. Tuntuu joskus et annetaan tähtiä tekijälle eikä mallille. No makuasioitahan nämä on, mut ois kiva joskus kuullakkin se et mikä mallissa mättää kun tollaisia pojoja annetaan.
Turhan äkkinäisiä johtopäätöksiä ei kuitenkaan kannata tehdä. Minä annoin tälle 2,5 juuri Tomin epäilemästä syystä, eli en ole huomannut katsoa mittakaavaa eivätkä kuvat varsinaisesti anna siitä mitään vinkkiä. Pyysin Tomia poistamaan arvosanan ja annoin nyt uuden. Isomman skaalan mallina tämä olisi keikkunut siinä 2,5:n ja 3:n välillä.
Tosin ei minusta ole syytä närkästyä kamalasti jos joku antaa numeron verran keskiarvosta heittävän arvion. Ainakin minulla uusimpien mallien arviot ovat jakautuneet hyvinkin nätisti normaalijakauman mukaisesti niin, että jos yleisin arvosana on vaikka 3, niin joukossa on muutama yksittäinen 2 ja 4. Pidän siis aivan normaalina, että tuon verran tulee hajontaa. Ihmisillä on kuitenkin hyvin poikkeavat arvostelukriteerit, joten arviot heittävät väkisinkin. Esimerkiksi siinä missä joku näkee hienosti vanhennetun mallin niin toinen näkee sottaisen.
Hienoa jälkeä pieneen mittakaavaan.Nätti ku mikä, ainut mikä hyppää hieman silmille on tuo keskellä keulaa oleva mötikkä josta on valunut hieman liikaa tuota lillinkiä.Muuten kyllä onnistunut hyvin, aika haasteellisia pikku skaalan vanhennus/säistys saattaa tulla helposti suttua mutta tässä oot onnistunut nätisti.Mulla nuissa malleissa arviot heittelee ku iijoen pelekka lautta;)
T.L. 20.1.2010 18:26 Vastaa lainauksella
HIeno pikkuskaalan malli! Säistys sopivaa, ei mennyt yli.
Kiitos kommenteista.:) Jossakin kuvassa näin samantyyppistä valumajälkeä ton keulamötikän kohdalla(mikä lie sit onkaan?), mut arvaa löydänkö enään sitä kuvaa. Liekö sit oli toivekuva unissani.;)

Juu ja toki jokainen antaa tähtöset niinku tykkää. Kaikkien ei tarvi mun tekeleistä tykätä tietenkään, sehän on saletti.:) Sitä vaan peräänkuulutin, et ois oikeesti kiva kuulla niitä kriittisiä/rakentavia kommentteja alle kolmosen antaneilta. Siihen kun toivottavasti on joku muukin syy kuin tekijän persoona.;)
Niin, noista pojoista. Jokahinen antaa pisteitä omien mieltymyksien mukaan, mutta ensisijaisestihan mallin kuuluu ratkaista tietenkin. Itse katson tekijän vasta kuvien katselun jälkeen ja laitan aina pisteet näkyviin perusteluineen. Jotkut mallit vaan miellyttää enemmin kuin toiset. Niin se mänöö. Kuitenkin humoorilla näihin pitää asennoitua, eiks jeh?
siistei on kyl noi hitsaus saumat ja riittävän aion näkösiä. muutenkin nätti:)