Pienoismallit.net

aec matador

Kommentit

No niin pari lisä kuvaa olisi poikaa.Pyydä vaikka vanhempia ottamaan kuvat, siistiltä näyttää.Ei varmaan helpoin rakennettava, tsemppii rakentamiseen:)
Mikko J 7.1.2010 17:02 Vastaa lainauksella
Heh, nostalginen olo tuli kun tämän näki. Itsekin rakensin joskus junnuna. Sain sarjan serkultani, joka oli hukannut ohjeet, eikä jaksanut itse pähkäillä. Minä jaksoin ja sain aikaiseksi liimamöykyn jossa ilman ohjeita meni muistaakseni auton alustakin väärinpäin. Taisipa tuo kattoluukkukin tulla vahingossa kuljettajan yläpuolelle. Joten on tämä ainakin diihen verrattuna älyttömän paljon parempi :)
Siisti ensi kerralla osia vähän enemmän - askarteluveitsi ja hiomapaperia käteen ja ylimääräiset saumat ja muovinrippeet pois. Maalaamiseen saa lisää tarkkuuttaa harjoituksen kautta.
Onko tuota ohjaamon sisäpuolta maalattu ensinkään? Parantaisi huomattavasti olemusta, kun ratti ukko ja kaikki muukin ei olisi samaa vihreää.
Eniten häiritsee tuo tie ,joka kiiltelee vähän liikaa. Mutta muuten ihan hyvä.
eetu. 7.1.2010 17:07 Vastaa lainauksella
kuljettaa on kyllä maalattu muta loput taisi unohtua yritän saada vielä lisää kuvia.
Hei

Tosi netti näkönen tuo malli. Jakaa vain samalla tyylilä sitten tulee isona mestari! 13 v mun mallit oli silloin vielä kaukana tästä. Bravo.
eetu. 7.1.2010 17:09 Vastaa lainauksella
tien kiiltävyys johtuu valaistuksesta.
Nuo renkaat jotka mallissa ovat ihan mustat häiritsevät hieman. Vertaa vaikka parkkipaikoilla olevien autojen renkaiden väriin niin huomaat mitä tarkoitan. Auto ja tykki vaikuttavat hyvin rakennetuilta ja maalatuilta mutten. Deja vu ilmiö tuli mallia katsellessa.
minusta rekka on onnistunut aikasta hyvin mutta sanon samaa kuin muut, tie kiiltää liiaksi mut sehä on maku asia, tiedän että dioraamat ovat vaikeita tehdä (kokemuksesta) tuo ruoho on tosi siistiä, mistä ostit/sait sen? siitä ois mulle paljo apua :D (dioraamoissa)
Ville J 7.1.2010 18:29 Vastaa lainauksella
oskari rentola kirjoitti:
tuo ruoho on tosi siistiä, mistä ostit/sait sen? siitä ois mulle paljo apua :D (dioraamoissa)
Vaikuttaisi jonkinlaiselta karvamatolta?
rekan maalaus onaito ja tykki hyvä :)
Liitynpä tässä Mikon, Hansin ja Karin kanssa nostalgiakerhoon…

Mallisi näyttää oikein lupaavasti rakennetulta kokemukseesi nähden. Erityisesti huomiotani kiinnitti siisti siirtokuvatyöskentely. Tie on mielestäni turhan punertava, autoon käyttämäsi "lika" olisi sopivampi sävy. Tuo Karin vinkki sopii myös tähän likaantumisen jäljittelyn oppimiseen.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavalla mallilla!
Joo tämä oli "must" myös jotain 35 vuotta sitten, mutta eipä minullakaan ollut malttia silloin näin hyvään lopputulokseen saakka. Hyviä neuvoja tässä on jo mukavasti esillä, eipä muuta kuin työintoa sinulle seuraaviin kohteisiin!
Eetvartti 20.1.2010 18:58 Vastaa lainauksella
todella hieno malli vaikka ohjaamo ei taidakaan olla maalattu