Pienoismallit.net

Ferrari GTO

Malli on rakennettu Fujimin todella tarkasta sarjasta. Malli oli suhteellisen helppo rakentaa, joskin osia oli melko paljon, kyseessä kun on ns. "Enthusiast Model". Näissä sarjoissa on käsittääkseni vielä enemmän ja tarkempia osia kuin tavallisissa Fujimin sarjoissa. Malli on ensimmäinen ruiskulla maalaamani automalli. Auto on maalattu Revellin maaleilla.

Kommentit

varsin näyttävää työtä. alustakuvassa näyttäisi 3 rengasta olevan hieman pois vanteeltaa?? mut ei näy ainakaan muissa kuvissa mitään ihmeellistä sanottavaa.
T.L. 6.1.2010 11:58 Vastaa lainauksella
Komean korskea ori. Rakennusjälki on hyvää ja maalikin onnistunut. Lisäkuvia, jos saat mahtumaan…
Kiitos kommenteista. Ihmettelin noita vanteita itsekin, mutta tulin lopulta siihen tulokseen että jokainen niistä on n. 1 millin liian leveä renkaisiin nähden. Täytyy katsella noita lisäkuvia myöhemmin. Jotakin toiveita mistä päin lisää kuvia?
Tuo oletuskuva ei kyllä yhtään palkitse hienoa mallia. Näytti ihan kummalliselta ja omasta näytöstä maalipintakin "huonolta" verrattuna tämän mallin muihin kuviin. Malli itsessään on erittäin heino mutta tuo kuva häiritsee ainakin minua. :D Mutta etenkin alustasta otettu kuva säväytti ja moottoriin tulleet kulumat/öljyvalumat oli todella hienoja :)
Hyvännäköinen on tosiaan, alusta ja koneen pohja erityisesti. Yksi asia hieman näyttää oudolta, nuo renkaat tulee hassusti lokareista ulos näyttäisi paremmalta jos olisivat tasan lokasuojien reunojan kanssa, liekö tuo sarjan moka.
Seppo Nurminen kirjoitti:
Yksi asia hieman näyttää oudolta, nuo renkaat tulee hassusti lokareista ulos näyttäisi paremmalta jos olisivat tasan lokasuojien reunojan kanssa, liekö tuo sarjan moka.
Pikaisen tutkiskelun perusteella vaikuttaisi siltä että tuet joihin renkaat kiinnitetään olisivat hiukan liian pitkät. Toisaalta taas nuo renkaat näyttävät tulevan samalla lailla ulos lokareista myös esim. tässä kuvassa
Seppo Nurminen kirjoitti:
Hyvännäköinen on tosiaan, alusta ja koneen pohja erityisesti.
Koneen pohjassa kokeilin ainakin itselleni uutta tekniikkaa: sen sijaan että olisin litkuttanut vain joitakin kohtia osista, upotin ne kokonaan musteella sävytettyyn lattiavahaan, ja pyyhin isoimmat valumat pois.
Taitaakin olla ainoa vuoden 1970 jälkeen tehty Ferrari… Malli itse on ihan nätti ja maalipinta hieno.
Pauli Pippola kirjoitti:
Taitaakin olla ainoa vuoden 1970 jälkeen tehty Ferrari..
Tarkoitatko ettei vuoden 1970 jälkeen ole tehty Ferrareita?? Älä viitsi !!
Jouko Ylitie kirjoitti:
Pauli Pippola kirjoitti:
Taitaakin olla ainoa vuoden 1970 jälkeen tehty Ferrari..
Tarkoitatko ettei vuoden 1970 jälkeen ole tehty Ferrareita?? Älä viitsi !!
Oho! Nyt tuli pahemmanluokan kirjoitusvirhe! Tarkoitin tietenkin että ainoa HIENO vuoden 1970 jälkeen tehty Ferrari (allekirjoittaneen mielestä). Anteeksi Maalaisuuteni!
Ronski 25.3.2010 20:12 Vastaa lainauksella
Hieno malli. Minulla on rakenteilla sama automalli Revellin sarjasta 1:24. Laittelen kuvia tänne kun saan sen valmiksi, varmaan tässä kevään mittaan…