Pienoismallit.net

Steiner, Wehrmacht Unteroffizier(Oberfeldwebel)-43

Tässä kuvia projektista nimeltä kersantti Steiner, jonka esikuva löytyy tietenkin Sam Peckinpahin vuonna 1977 ohjaamasta Rautaristi- elokuvasta (Cross of Iron), joka ei esittelyitä kaivanne. Kenttäharmaa asepuku ja kenttälakki on vanhennettu rasvaliiduin ja Tamiyan pastelli-vanhennussetistä saaduin sävyin lähes venäläisten oliivinruskeaksi. Myös aidosta noesta saatua mustaa olen lisännyt mm. taskunsuihin ja takinliepeisiin.
Hahmolta puuttuu vielä läpättömässä kotelossa oleva Parabellum P08 (Luger), lisään sen hahmon vyöhön kunhan ko. ase koteloineen jostain löytyy. Lisäsin figuurille elokuvasta poiketen leipälaukun ja kenttäpullon, sillä pitäähän tiedustelujoukkueen/kaukopartion jäsenellä sentään eväät olla!

Kommentit

Reijo P. 9.10.2007 11:40 Vastaa lainauksella
Terve Kessu!
Nämä heput ovat 30cm:n korkuisia, eli 1/6 skaalaa, jota engelsmannit myös kutsuvat 12" (tuuman) kokoluokaksi.
Kokoluokka on kansainvälinen ja eri valmistajat (mm. Dragon, Blue Box int. ja DiD) tekevät tähän kokoluokaan niin aseita, varusteita kuin univormujakin.
Hienosti kuvattu steiner! Niin paljonko tommonen äijjä maksaa?
Reijo P. 8.1.2008 21:43 Vastaa lainauksella
Hei taas!
Hahmoa ei saa enää mistään, modasin itse vanhan hahmon kasvot uuteen uskoon Milliputilla ja varusteet ja aseet kaivoin vuosien varrella kerääntyneestä "miljoonalaatikosta", univormun vanhensin lähes ruskean sävyiseksi Tamiyan Weathering setillä. Pyrin mahdollisimman suureen tarkkuuteen elokuvahahmon suhteen. Jos tämä hemmo olisi myynnissä, hinta olisi n. 75 €.