Pienoismallit.net

25 Ford-T "RatBomb"

MAlli on rakennettu resiini korin ympärille miljoona laatikon osista. Lisää juttua mallista www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=8547

Kommentit

Kantri 3.1.2010 14:47 Vastaa lainauksella
Pitää ilmeisesti kommentoida, kun tuli kehotus mukamas liian korkeesta tähti määrästä,höh,3 ja puol tähtee.
Ei toi koppa mun mielestä huono ole vaikka sanot tuolla ettet ihan tyytyväinen ole.Toi puinen katto on hyvä lisä,sit taas tossa lavalla noi puut jotenkin häiritsee, siis ei mielestäni sovi tohon kokonaisuuteen niin hyvin.
Hienon mallin oot väkertänyt.
ihan nätti peli.. vähän olis voinut vanhentaa moottoria ja muutenkin..3/5
Moottoria jos ois lähteny vanhentaa ois joutunu vanhentaa koko auton et ois pysyny kokonaisuus sopusuhtasena. Nyt se esittää mielestäni hetkeä aiemmin valmistunutta millä ei ole vielä keretty paljon ajella. Vanhentaa ois voinu myös nuo puut mut teki mieli niin paljon saada malli valmiiks ni ei viittiny lähteä muuttelemaan enempää. Tuntuu vaan et paremmin saa valmiiks ku antaa joidenkin pikku juttujen jäädä. Miule tärkeemäpää on kokonaisuus ja se et saa joskus jotain valmiiks. Teen näitä vain huvin vuoksi ja löysä pipo päässä.
Jotenkin ihan sairaan makee laite. Oli pipo löysällä tai ei, niin hyvin on hoppa rakennettu, hienoa! Kattopalkeissa huomaa että poikittaispalkkien alareuna ei ole pitkittäisten kanssa samalla tasolla, mutta mitä sitten?! Monissa usalaisissa rodeissa näkee paljon samaa - jengi varmaan asentaa puisen "katon" pariksi viikoksi, ja sitten jonkin ajan kuluttua purkaa sen ja väkertää jotain tilalle. Ei se niin vakavaa ole, tosiaankaan, eikä se vakavaa ole pienoiskoossakaan.