Pienoismallit.net

KV 85

Jokunen vuosi sitten valmistunut Eastern Expressin KV 85. Telat ovat Dragonin palatelat ja etsit ovat Eduardin. Malli on maalattu ruiskulla Humbrolin maaleilla ja litkutettu Tamiyan maaleista tehdyillä seoksilla. Pölytystä on tehty pastelliliiduista hangatulla jauholla ja kuivapensselöintiin taisin käyttää Molakin maaleja. Ruostutusta on tehty täälläkin sivustolla puheena olleella Rustall -nimisellä aineella, ainakin minulla tuo aine toimii. Ajovalo on kirkasta Super Epoxia, mutta aikojen saatossa Epoxi on näköjään kellastunut ja siitä onkin tullut sumuvalo.

t. Jake

Kommentit

Vaikka en tykännyt noista tornissa olevista osumajäljistä(makuasia), niin kaikin puolin upeasti toteutettu tankkimalli. Kuvatkin esimerkillisen hyviä. Hienoa!
T.L. 29.12.2009 14:38 Vastaa lainauksella
Viimeistään kuva 13 hajoitti leukaperäni, kun suu loksahti ammolleen… Aivan loistavaa jälkeä!!
Jarmon mallit aina niin tasokkaita ja jotenkin vaikea pisteyttää ku menee aina vähän maku mieltämyksen puolelle. no annoin koulunumeron tällä kertaa.
Onko telapyörät tehty lyijykynällä?
Aika harvoin nykyään jaksan vaivautua antamaan tähtiä, mutta tämä malli oli niin mukava yllätys, että mielelläni annoin arvostelun :) Hienosti on onnistunut pölytykset ja vanhennus muutenkin. Ei ole lähtenyt mopo keulimaan. Tarkkoja yksityiskohtiakin löytyy ympäri mallia oikein mukavasti, kuten juuri tuo kuvan 13 lokari. Ovatko nuo pakoputket muuten olleet alunperin noin aidon ohuet, vai oletko hienout niitä, tai ostanut aftermarket osia? Näyttävät oikein aidoilta :)

Kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut malli! :)
Erittäin hyvällä maulla vanhennettu malli. Erinomaiset kuvat!
Upeaa jälkeä ja taidokasta rakentamista/säistystä.
Jonne 29.12.2009 16:36 Vastaa lainauksella
Todella upeaa jälkeä, pakko oli tutkia edellisiä töitäsi ja tämä on kyllä aivan yhtä näyttävä kuin edeltäjänsäkin! Varsinkin telaketjut ihastuttavat minua suuresti.
No, pakko kai sitten hivenen moittia.

Vasemman lokarin päällä olevissa varateloissa on jäänyt (ilmeisestikkin) pienet pursteet. Myöskin kaipaisin hivenen öljytahroja pakoputkien ja säiliöiden korkkien ympäristöön sekä myös telapyöriin vähän rasvatahroja.

Tosin, niin paljon (4 vuotta) kulunut ja varmasti nyt nuo tekisitkin, kuten varmaan monen muunkin asian toisella tavalla.

Nyt iskemien kanssa mielestäni ehkä hivenen turhan siisti vaunu…
T.L. 29.12.2009 18:26 Vastaa lainauksella
Jaakko Pihlaja kirjoitti:
Tosin, niin paljon (4 vuotta) kulunut ja varmasti nyt nuo tekisitkin, kuten varmaan monen muunkin asian toisella tavalla.
Kerrohan muillekkin mitä tarkoitat…;)
Moi ja kiitos kommenteista. Telapyörien ja telojen metallipinta on tehty Humrolin Polished Steel maalilla. Pakoputket ovat Moskitin tuotantoa. Jossain vaiheessa Moskitin tuotteita sai Suomestakin, nykyistä tilannetta en tiedä.

t. Jake
mitä eroa täs on kv1seen
Pete N 15.1.2010 06:48 Vastaa lainauksella
Hienoimpia nakemiani tankkeja. Tarkat lahikuvat monista yksityiskohdista ovat todella maukkaita, niita katsellessa unohtuu helposti etta kyseessa on malli…
AKK 31.8.2010 15:39 Vastaa lainauksella
Veeli kirjoitti:
mitä eroa täs on kv1seen
Ulkoisena erona lähes kaikki. Näkyvin ero on nimensä mukainen uusi 85mm tykki.
Siis tässä on yhdistettynä kv ta ja joshfin stalin nimistä vaunua ymmärykseni mukaan ?