Pienoismallit.net

Panzer Kpfw.38(t) Ausf.E/F

Pitkään keskeneräisenä ollut Tristarin vaunu. Muutettuani opiskelija-asuntolaan, en ensimmäisillä viikoilla keksinyt juuri mitään tekemistä, joten päätin saattaa ikuisuusprojektit valmiiksi. Tässä yksi niistä. Nämä Tristarin alkupään mallit tuntuvat mielestäni laadullisesti että ohjeiden selkeyden puolesta paremmilta, kuin nykyiset.

Kommentit

Hienoa jälkeä! Erityisesti vasemman lokasuojan päällä olevien työkalujen maalaus teki vaikutuksen. Toki maalaus on muutenkin onnistunut, mutta rautakanki ja leka näyttivät todella rautaisilta, kirjaimellisesti.
Hienosti ja siististi rakennettu tankki.Säistys ja vanhennus onnistunut mukavasti, ja työkalut näyttääpi työkaluilta. Ainoastaan dekaalien ja numerojen puhtaus hieman loistaa puhtauttaan.Muuten ei valittamista, niitit tuotu tornista hyvin esille.Kaikinpuolin taidokas kokonaisuus.
Hyvää jälkeä. Pakoputki näyttää siltä, että se on joskus käynyt lämpimänä.
Komppaan kaikkia edellisiä kommentteja. Lisää tällaista
Tämän tason malleja soisi näkevän näillä sivuilla enemmänkin. Mielenkiintoinen palkkiristi tässä.
Vaikuttaisi oikein hyvin rakennetulta ja maalatulta mallilta. Telaketjutkin näyttäisivät istuvan just eikä melkein. Omaan makuuni tummennukset niittien(vai mitä pultteja lie) juurissa ovat hieman liian silmäänpistäviä. Tunkki kiinnityksineen näyttää hienolta. Samoin vasemman puolen työkalut, mutta niiden kiinnityslenkit ovat jääneet liian löysälle.
Hyvän mallin olet taas kerran tehnyt ja mielestäni malleissasi näkyy nykyään varmuutta ja luottoa omiin taitoihin.
Tankkimalleista toivoisin -niin myös tästä- kuvia "ruohonjuuritasolta". Nyt jää turhan paljon näkemättä niin etu- kuin takaosastakin.
Juu niin hieno on että hiljaaseks vetää! Ainakin omasta mielestäni! itselläni on työn alla AUFKLÄRUNCSPANZER 38(t) mit 2cm Kw.K.38
Kiitoksia kommenteista! Malli toimi minulle jonkinlaisena testimallina pintakäsittelytekniikoille. Kokeilin mm. modulaatiota, joka kuitenkin lopulta hautautui täysin näkymättömiin. Työkalujen hihnat tosiaankin ovat hieman löysähköt, tosin niiden kiinnityskohdatkin vaikeuttivat taivuttamista. Olisi varmaan pitänyt lämmittää osia ennen taivuttelua? Mutta kaiken kaikkiaan mukavan stressitön malli :)
Todella komea malli. Tuo leka teki eritoten vaikutuksen. Todella raskas, metallinen vaikutelma. Hats off ja pojoja pöytä täytehen. :)
rhakaleh 28.12.2009 14:11 Vastaa lainauksella
Sami Elasmaa kirjoitti:
Malli toimi minulle jonkinlaisena testimallina pintakäsittelytekniikoille. Kokeilin mm. modulaatiota, joka kuitenkin lopulta hautautui täysin näkymättömiin.
Äläs nyt. Hienohan tuo on.

Tässä M. Rinaldin Ferdinandissakin on värimodulaatiota käytetty suhtsis hienovaraisesti ja hyvältä näyttää.