Pienoismallit.net

Ferrari F430 Scuderia

Pitkästä aikaa rakennusblogi minunkin osalta tälle foorumille. Urhiksi joutui Fujimin Ferrari F430 Scuderia, johon olisi tarkoitus lisätä A+Club:in foto-etsit. Ja niiden lisäksi Crazy Modelerin Metal Transferit ja eri valmistajien hiilikuitu decaileja. Maaleina olisi tarkoitus käyttää Zeron Rosso Corsa 300:sta ja saman valmistajan 2k lakkaa.
Sisustan värityksestä en vielä tiedä. Kori siis on punainen ja vanteista tulee mustat tai hiilenharmaat.
Malii olisi tarkoitus saada valmiiksi ennen koulun alkua. Tai jos se ei onnistu niin viimmeistään ennen Tikkakosken näyttelyä, johon tämän yritän saada valmiiksi.

merkinnät

Tämäkin valmistui hieman ennen tuota Tikkakosken näyttelyä. Jotkut varmaankin bongasi tämän sieltä.
Viimmeisiä osia vailla valmis. Alusta ja sisusta alkaa olla kasassa. Kori on muutamaa osaa vaille valmis. Tällä tietoa olisi tulossa Tikkakoskelle nähtäväksi.
Koriin maalatut kerrokset: harmaa pohjamaali, valkoinen pohjamaali, Zeron Rosso Corsa 300, Zeron 2K-lakka, spraylla raidat, siirtokuvat ja lisää 2K-lakkaa. Seuraavaksi kiillotus ja ikkunanreunojen maalaus
…ja hiilikuituun. Sisustan maalasin matta värillä ja hiilikuitujen alle maalasin kiiltävän mustan. Hiilikuidut vaativat jonkun verran siirtokuva-pehmennintä ja lämpöä (=hiustenkuivaaja) ja tietenkin pehmeän kankaan tai vastaavan kuivattamiseen. Kun siirtokuvat on paikallaan, niin uudella käyttämättömällä askarteluveitsen terällä leikkasin ylimääräiset pois.
Muutamia kuvia siitä mistä lähdetän matkaan. Kuten kuvista näkyy, osia on ihan mukavasti, vaikka tässä ei esimerkiksi ole moottoria, tai ei ainakaan kokonaista.