Pienoismallit.net

Custom chopper

auto mallarin ensimmäinen motskari malli, rakennus sarja oli todella hyvä. ja olen kyllä ajatellut myös detaljoida tätä motskaria että laittas bensa letkun tms.

Kommentit

Ei paha, mutta paljon on puutteita… Perusrakennus suht kohdillaan… Detailjit loistaa puutteellaan, mutta joulun kunniaksi annan motoristina 2 ja puoli… ;)
Nätistihän toi on nipussa, eikä maalauksessakaan ole kuvien mukaan sanomista. Mutta sitten tosiaan noi detaljit. Minimissään pitäis saada tulpanjohdot ja jarru/kytkin/nopeusmittarin vaijerit. Vaikka mallissa näitä ei mukana tulisikaan, on ne helppo lisätä esim. eri paksuisista siimoista tai ohuista sähköjohdoista. Apuna ei tarvitse oikeastaan muuta kuin sormiporan, että saa kiinnitykset kunnolla, ja tippa pikaliimaa.
Se mitä kuvassa näkyy, hieno pyörä.Jospa tää onkin futuristinen pyörä,johtoja ei oo,kun painaa jarrukahvaa,lähetin lähettää signaalin jarruihin radioteitse,Ghz ??? No saahan sitä haaveilla, komee on pyörä jeps.Olisi kiva tietää tämän mallin piste tai tähtitilanne,kun minulla ei nuo tähdet näy palvelussa,kiitos ?