Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf-109F-4

Fine Moldsin oikein kiva Mersu-malli.Menee kasaan hienosti ja näyttääkin ihan Mersulta.Tarkkaa detaljia,kuvissa voisi erehtyä pitämään jopa 1:48 mallina.
Vielä vähän keskeneräinen.Vanhennusta tulen lisäämään ja siiven kärkiin navigointivalot.Antennilankaa en välttämättä tähän terapia malliin tule edes lisäämään.

Kommentit

Tosi upea! Helposti luulee että toi voi olla 1/48 tai 1/32 malli.
Heikki 24.5.2007 20:42 Vastaa lainauksella
Miten niin ei antennilankaa? Ei saa fuskata. Kai nyt sentään laitat Hans-Joachimilta tippuneet kolikot ohjaamon lattialle. Luulenpa että Seinä-Joelta saattaisit saada hyviä vinkkejä mallin kohentamiseen. Älä vielä menetä toivoasi!

t. Heikki
Yleisön pyynnöstä pitänee antennilankakin lisätä sitte,höh.
Ja Heikille:Enpäs mennyt lankaan.Marseillehan oli erityisen tunnettu siitä,että kolikot taskuissa ei sitten lennellä.On nääs ollu se Fighters over Tunisia sulta lainassa :P
Ja Seinäjoellahan Mersut tunnetaan Fockeista puhumattakaan :)
Upean näköinen malli, olet kyllä tehnyt hyvää jälkeä ja tuo oli vain "terapia" malli…?
HannuL 25.5.2007 07:51 Vastaa lainauksella
Aivan mahtava! *taputuksia*
Oho. En edes vaivautunut katsomaan mittakaavaa, kun oletin sen olevan vähintään 1/48, kunnes luin Antin kommentin.

Todella hienoa työtä!
Heikki 25.5.2007 10:56 Vastaa lainauksella
Valitettavasti Harrilla ei nyt ole viimeisintä tietoa asiasta. HJ:n kuolemaan johtaneen lento-onnettomuuden on viimeisten tietojen mukaan saattanut aiheuttanut ohjausjärjestelmän jumiuttanut 50 Reichspfennigin kolikko. Lisää tietoa asiasta Dr. Herman Kaminskyn kirjassa History of Small Change Coinage of Third Reich vol. 4 (Pseudohistory Publications).

T. Heikki

PS: Meni leuat jumiin ja saattaa tulla hiljainen viikonloppu.
erittäin komia mersu, itse juuri aloitin täsmällään samanlaisen tekemisen, jotenkin siltä tuntuu että ei tule ihan vetämään tälle vertoja :)